Με αφορμή τα όσα είπε και έγραψε ο Δήμαρχος Μιχαλάτος στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς   (ΔΕΣ ΕΔΩ) το Kefaloniapress έκανε αποκαλύψεις που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσαν πανικό στο Δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο και την «αυλή του».

Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή:

1.. Στο επίμαχο άρθρο του press ( (ΔΕΣ ΕΔΩ) που αποτέλεσε την αφορμή για να βροντοφωνάξει ο Θεόφιλος την ηττοπάθεια που τον διακατέχει  καταγγείλαμε πως «Σε 4 μήνες κλείνουν 10 χρόνια από τους σεισμούς του 2014. Δύο σχολεία το 2ο και 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου συνεχίζουν να στεγάζονται σε κοντέινερ.  Η προοπτική τους άγνωστη, ιδιαίτερα μετά την παταγώδη αποτυχία της δημοτικής αρχής Μιχαλάτου (αρμόδιος Αντιδήμαρχος ο Γιώργος Τσιλιμιδός) να αξιοποιήσει την εξασφαλισμένη πίστωση από το ΕΣΠΑ για την επισκευή του κτιριακού συγκροτήματος που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Αργοστολίου»

Και η «απάντηση» του Θεόφιλου ;

«Δρομολογημένη η επισκευή του πρώην 2ου και 3ου Γυμνασίου σε πείσμα αυτών που διαδίδουν fake news».

Μόνο που..

Ο ίδιος μέσα στον πανικό του ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ότι στη συνέχεια ….αποκαλύπτει την αλήθεια των γεγονότων λέγοντας ότι «Προσδιορίσαμε με απόφαση του ΔΣ νέα σχολεία χρήστες του κτίσματος» και επιβεβαιώνει την καταγγελία του press αποδεικνύοντας ότι αν είναι κάποιος που διαδίδει fake news είναι…. o ίδιος,  αφού το προς επισκευή κτίριο του παλιού Θηλέων … ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ για το 2ο και 3ο Γυμνάσιο αλλά για «νέα σχολεία χρήστες» όπως Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ και τα δύο ταλαίπωρα σχολεία θα συνεχίσουν να στεγάζονται, άγνωστο για πόσο, στα κοντέινερ .

Συμπέρασμα: Ο Θεόφιλος πιάστηκε … Με την γίδα στην πλάτη» ! Ομολογεί ότι για το 2ο και το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ του ιδίου ως Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής του, για να τελειώσει η 10χρονη περιπέτεια αυτών των σχολείων , των μαθητών, των καθηγητών, του προσωπικού.

  1. Αλήθεια γιατί ο Θεόφιλος δεν λέει λέξη για το γεγονός ότι το πρώτο 8μηνο του 2023 δεν έχει εισπραχθεί ούτε ένα ευρώ από 78.900 ευρώ που προϋπολογίστηκαν για την επισκευή και συντήρηση των σχολείων;

Γιατί ποιεί την νήσσαν ο Θεόφιλος στο ερώτημα του  press, γιατί στο πρώτο 8μηνο του 2023 στις σχολικές επιτροπές έχουν αποδοθεί λίγο παραπάνω από τα μισά προϋπολογισθέντα (συγκεκριμένα 247.418,99 ευρώ έναντι 422.082,60 ευρώ);…

Αλλά είπαμε. Ο απόλυτος Μονάρχης όπου θέλει απαντάει όπου θέλει κάνει το παπάκι πάει στην ποταμιά..

Kefaloniapress

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις