H παρουσία Γραφάκου στο Αργοστόλι επιβεβαιώνει τη στήριξη της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού στη Ρόδη Κράτσα

143

Μια ανάσα ξεκούρασης για την υποψήφια Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα _ Τσαγκαροπούλου , στο Αργοστόλι. Μετά απο μια έντονη ημέρα με δυο εκδηλώσεις και δεκάδες συναντήσεις η Ρόδη δειπνάει με στελέχη του συνδυασμού της σε μια δροσερή γωνιά στο Αργοστόλι.

Εχει άλλωστε πολλούς λόγους να είναι ευχαριστημένη. Η παρουσία του Μανώλη Γραφάκου Γενικού Γραμματέα  Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων στο Υπουργείο Περιβάλλοντος στα εγκαίνια των γραφείων του ΦΟΔΣΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ στο Αργοστόλι, αλλά και όσα είπε για τη συνεργασία τους ήταν εξαιρετικά θετικά για την ίδια.

Είπε ,ο κ. Γραφάκος, μεταξύ άλλων:

Θέλω να ευχαριστήσω τη Ρόδη την Κράτσα προσωπικά και τους συνεργάτες της γιατί όταν εξελέγη Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων δεν είχε στο μυαλό της ότι θα διαχειριστεί και τα απόβλητα. Δεν ήταν στις αρμοδιότητες των Περιφερειών στις νησιωτικές περιοχές. Ηρθαμε εμείς και επειδή είδαμε το αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί με τα απορρίμματα παρακαλέσαμε να πάρουν την αρμοδιότητα οι Περιφέρειες. Και πράγματι μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους. Δεν το λέμε γιατί είναι μπροστά η κα Κράτσα , το λέμε με βάση τα γεγονότα. Η μονάδα της Κεφαλονιάς θα δέχεται απόβλημα στις αρχές του 2024. Αυτό θα πει ότι η Κεφαλονιά θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο. Μπορεί να βελτιώσει σημαντικά και το τουριστικό της προϊόν. Η εικόνα στο ΧΥΤΑ είναι εντελώς διαφορετική από αυτή που αντίκρυσα εγώ όταν είχα έρθει . Ευχαριστούμε την κα Κράτσα για αυτή τη βοήθεια , μια βοήθεια που έφερε αποτελέσματα.. Εχουμε εμπιστοσύνη στην κα Κράτσα , στα στελέχη που την πλαισιώνουν, στα στελέχη του ΦΟΔΣΑ ότι θα ολοκληρώσουν την προσπάθεια.  (..) Η Κυβέρνηση της ΝΔ , ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει τη Ρόδη Κράτσα  και τη στηρίζει γιατί στο πρόσωπό της επί 4 χρόνια βρήκαμε μια συνεργάτη -που και εγω μπορώ να πιστοποιήσω από το δικό μου τομέα – η οποία προώθησε πολιτικές προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Στο 9′ μπορείτε να ακούσετε τις δηλώσεις του κου Γραφάκου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις