ΑΝΑΣΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ: Εμείς ξέρουμε τον τρόπο διαχείρισης του ΦΟΔΣΑ

221
Η ΑΝΑΣΑ Ιονίων Νήσων κι ο Θόδωρος Γαλιατσάτος προσωπικά έχουν καταγγείλει κατ’ επανάληψη τη λειτουργία και τις πελατειακές σχέσεις του νέου φορέα διαχείρισης απορριμμάτων ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων (Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) που μας έχει επιβληθεί.
Η ΑΝΑΣΑ Ιονίων Νήσων δεν περιμένει την προεκλογική περίοδο ώστε να παράξει αντιπολιτευτικό λόγο. Όλες τις σκιώδεις πράξεις τις έφερνε στην επιφάνεια καθόλη τη διάρκεια της απερχόμενης Περιφερειακής Αρχής της κ. Κράτσα. Η ΑΝΑΣΑ Ιονίων Νήσων έχει μιλήσει για τις υπερτιμολογήσεις των εργοστασίων σκουπιδιών, για τα golden boys του οργανισμού, για τις προσλήψεις που δεν συνυπολόγιζαν προσόντα συγκεκριμένων υποψηφίων και η λίστα δεν έχει τελειωμό.
Πρόσφατα, σε μία ραδιοφωνική συνέντευξη, η κ. Κράτσα υποστήριξε πως ο λαός της Κεφαλονιάς δεν γνωρίζει το έργο που συντελείται στην Παλοστή, γιατί είναι μακριά από τα κέντρα του νησιού. Κάλεσε μάλιστα τις/τους δημοσιογράφους να πάνε στο σημείο ώστε να βοηθήσουν την κοινή γνώμη να δημιουργήσει άποψη.
Εμείς της απαντάμε ότι γνωρίζουμε και την Παλοστή, αλλά και τον τρόπο διαχείρισης του ΦΟΔΣΑ. Επίσης γνωρίζουμε το επαρκέστερο μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων που προτείνουμε στον κόσμο. Ο λαός της Κεφαλονιάς δε χρειάζεται υποδείξεις για τις τοποθεσίες του νησιού του. Ας μας επιτραπεί να γνωρίζουμε λίγο καλύτερα τον ίδιο μας τον τόπο, αλλά και την εκμετάλλευση που υφίσταται τα τελευταία χρόνια.
8 Οκτώβρη γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε.
Σας περιμένουμε.
ΑΝΑΣΑ για την Κεφαλονιά.
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά.
Με εκτίμηση,
Παναγιώτης Θωμάς
Υποψ. Περιφ. Σύμβουλος
ΠΕ Κεφαλληνίας
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!