Δήλωση του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου κ. Γ. Φισφή στο kefaloniapress για την καταγγελία στην Εισαγγελία

1477

Το kefaloniapress επικοινώνησε αμέσως μετά την λήψη του δελτίου τύπου του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,  με τον πρόεδρό του κ. Γιάννη Φισφή για περαιτέρω διευκρινήσεις για αυτή τη σοβαρή καταγγελία.

Ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου κ. Γιάννης Φισφής, δήλωσε  ότι έγινε εκτενής ανάπτυξη των οσων συνοπτικά αναφέρει το δελτίο τύπου στην Εισαγγελία, για ένα πρόβλημα το οποίο έχει προκύψει σε συγκεκριμένο τμήμα του Νοσοκομείου και για το οποίο η διοίκησή του Ιδρύματος δεν έχει κάνει τίποτε για την επίλυσή του παρά τις επανειλημμένες «οχλήσεις» του Ιατρικού Συλλόγου.

Αυτό που επιθυμεί ο Ιατρικός Σύλλογος είναι να λυθεί  άμεσα το πρόβλημα,   και προς αυτή την κατεύθυνση θα προβούμε σε κάθε ενδεδειγμένη ενέργεια, κατέληξε ο κ. Φισφής.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Προσωπική μου άποψη έχω εύλογο ερώτημα.Οταν υπήρχε ο αξιοσέβαστοι λικιαρδοπουλος δεν υπήρχε προκατάληψη εναντίων ασθενών και παθησεων που νοσηλευνταν.Ιατρικος όρκος τι σημαίνει επιλογή νοσηλευομενων ασθενών στο γενικό νοσοκομείο της κατοικίας του κ ποιος νόμος ορίζει το νέο καθεστώς.

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!