Η “εκδίκηση” του Θεόφιλου! Στοπ στην υποστήριξη θεμάτων Πολεοδομίας και στους τρεις δήμους του Νομού.

1202

Με απόφαση του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου στις 19 Μαρτίου 2024, που δημοσιεύτηκε όμως σήμερα, δηλαδή μετά από 7 ημέρες,  στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ , ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΥΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ ΣΑΜΗΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (ΑΔΑ: 605Η46ΜΓΤΤ-Μ9Ψ)  !

Δηλαδή! Με αυτή την απόφαση του Θεόφιλου παύει η διοικητική υποστήριξη θεμάτων πολεοδομίας από τον Δήμο Αργοστολίου στους άλλους τρεις δήμους του Νομού μας : Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης από την 1η Απριλίου 2024, λόγω έλλειψης προσωπικού στην Πολεοδομία Αργοστολίου.

Ποιός είπε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο; Δίκιο έχει όποιος και να το είπε.

Ο Δήμος Ληξουρίου κατάφερε να μεταθέσει τους τεχνικούς του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου στο Θέατρο του Ληξουρίου, ο Δήμος Σάμης πάει στο Καρναβάλι του Ληξουρίου και ο Δήμος Ιθάκης αναγκαστικά θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων των άλλων  καθώς δεν επιτρέπονται εξαιρέσεις..

Το ότι η Πολεοδομία Αργοστολίου έχει μεγάλο πρόβλημα προσωπικού είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Δεν είναι τωρινό πρόβλημα…

ΠΑΝ. ΚΑΠΠΑΤΟΣ:Εποικοδομητικές Συναντήσεις Εργασίας για την Πολεοδομία και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Απλά τώρα η κατάσταση είναι οριακή. Όμως η υπηρεσία δεν έφτασε σε αυτό το χάλι από την μια μέρα στην άλλη. Tι έκανε την προηγούμενη 4ετία ο Θεόφιλος για την ενίσχυσή της;

Εδώ και ένα χρόνο περίπου (στις 10/4/2023 )οι Δήμαρχοι Αργοστολίου, Ληξουρίου, Σάμης και Ιθάκης έστειλαν κοινή επιστολή προς το γραφείο Πρωθυπουργού για το θέμα. (την αριθμ. πρωτ. 6689 /10-4-2023)

Απάντηση πήραν ή όχι;

Και οι τέσσερεις Δήμαρχοι μπαινοβγαίνουν στο Πρωθυπουργικό γραφείο καιρό τώρα. Τελικά τους τραβολογάνε για να φωτογραφηθούν με τον Πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του  ή για ουσιαστικά θέματα; Το αποτέλεσμα πάντως «δείχνει» μόνο τη φωτογράφιση για τον τοίχο των αναμνήσεων.

Και για νάχουμε καλό ΄ρώτημα. Ακόμα και τώρα να δοθεί το ΟΚ στο Δήμο Αργοστολίου «της ενίσχυσης του προσωπικού της Υπηρεσίας με μηχανικούς κατάλληλης ειδικότητας» πότε θα γίνουν οι νέες προσλήψεις ; Πότε η  πολεοδομία Αργοστολίου θα στελεχωθεί σε τέτοιο βαθμό για να μπορέσει να προσφέρει τη στήριξή της στους άλλους δήμους; Και μέχρι τότε τι γίνεται;

Τινάζονται στον αέρα οι άλλοι τρεις δήμοι!

Ολες οι πολεοδομικές δραστηριότητες στους τρεις Δήμους Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης αναστέλλονται επ’αόριστον … και σύμφωνα με τον Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο κυνικά – κυνικότατα «ο Δήμος Αργοστολίου δε φέρει καμία ευθύνη για την διεκπεραίωση των υποθέσεων των άλλων Δήμων»!

Ελεος! 

Αυτό θα πει “συναδελφική αλληλεγγύη”!

Αυτό θα πει ότι οι Κεφαλονίτες και οι Θιακοί είμαστε μαζί στα εύκολα και χώρια στα δύσκολα κατά τη Θεοφίλειο εκδοχή βέβαια!

Μήπως αυτό θα πεί “ή με προσκυνάς ή πας χαμένος”;

Ο Σχολιαστής

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!