ΠΑΝ. ΚΑΠΠΑΤΟΣ: Στην Ιθάκη για τον μεγαλοπρεπή εορτασμό του Αγίου Ραφαήλ

129
Με την συνάδελφο βουλευτή Ιωαννίνων κα. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα, τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρη Κατσαρό, τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, την Αντιπεριφερειάρχη κα. Ελένη Παπαναστασάτου, την Έπαρχο Ιθάκης κα. Σμαραγδή Σαρδελή, τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Ιθάκης κ. Τάσο Γριμποβιώτη, καθώς και πλήθος κόσμου και πιστών που ταξίδεψαν από την Κεφαλονιά για την μεγάλη γιορτή, παρευρέθηκα στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στο #Περαχώρι Ιθάκης καθώς και στην Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων στο #Βαθύ.
Στο περιθώριο των εορτασμών συμμετείχα σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Ιθάκης με τον Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρη Κατσαρό και τον Δήμαρχο Ιθάκης κ. Διονύση Στανίτσα, όπου συζητήσαμε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κατά την διάρκεια της παραμονής μου είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ καταστήματα, επιχειρήσεις, τουριστικά καταλύματα, οι αριθμοί των οποίων κινούνται σε πολύ καλή κατεύθυνση ενώ στις συνομιλίες που είχα με επαγγελματίες του τουρισμού μου ανέφεραν ότι και οι προσεγγίσεις των πολυτελών σκαφών αυξάνουν τη ζήτηση του θαλάσσιου τουρισμού, η οποία αναμένεται να κορυφωθεί το επόμενο διάστημα.
Χρονια πολλά Ιθάκη!Και του χρόνου με υγεία!
Παναγής_Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!