Διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κεφαλονιά

63

Διήμερη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κεφαλονιά

Στην Κεφαλονιά βρέθηκε την Τετάρτη και την Πέμπτη 28&29 Αυγούστου ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Δρ Δημήτρης Κατσαρός, όπου είχε σειρά επαφών και συνεργασιών με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, στο πλαίσιο της συνεργασίας με το κράτος.

Ο κ. Κατσαρός ξεκίνησε το πρόγραμμά του, συνοδευόμενος από τον Βουλευτή Κεφαλονιάς Παναγή Καππάτο, με επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ.κ. Δημήτριο και στη συνέχεια συναντήθηκε με τους Δημάρχους Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, Ληξουρίου, Γεώργιο Κατσιβέλη και Σάμης, Παναγή Δρακουλόγκωνα, όπου αναλύθηκαν θέματα που αφορούν στον πολεοδομικό, περιβαλλοντικό και ενεργειακό τομέα, καθώς και στα έργα που υλοποιούνται, εντάχθηκαν ή δρομολογούνται να ενταχθούν σε προγράμματα χρηματοδότησης.

Τέλος, συνάντηση είχε ο Γενικός Γραμματέας, στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς, με τους Αντιπεριφερειάρχες Σωτήρη Κουρή και Ελένη Παπαναστασάτου, όπου τέθηκαν ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης που αφορούν στην συνεργασία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!