ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΙΟΣ: Δημοτικά ακίνητα παραμένουν αναξιοποίητα από το Δήμο

303

Ανακοίνωση για τη δημοτική περιουσία: Κάθε μέρα από ένα ακίνητο!

Σχετικά με την πρόταση για τη δημιουργία Δημοτικών Ξενώνων που κατέθεσα στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα ήθελα να ενημερώσω τους συμπολίτες μας για τα εξής:

Προκειμένου να κάνει κάποιος έναν σχεδιασμό για την αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, χρειάζεται μια λίστα με το σύνολο των ακινήτων που κατέχει ο Δήμος, καθώς και στοιχεία για την παρούσα χρήση τους, αν δηλαδή είναι μισθωμένα, κενά, σε χρήση από δημοτικές υπηρεσίες κλπ. Γι’ αυτό το λόγο κατέθεσα αίτημα προς τον Δήμο για την παροχή όλων των ανωτέρω στοιχείων.

Ο κ. Μιχαλάτος ειρωνεύτηκε το αίτημά μου, λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ένας δημοτικός σύμβουλος να μην γνωρίζει την περιουσία του Δήμου.

Απαντώ λέγοντας πως δεν είναι δυνατόν ένας δήμαρχος να μην γνωρίζει την δημοτική περιουσία ή να απαντά ψευδώς πως δεν υπάρχει κανένα κλειστό δημοτικό ακίνητο. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει τέτοιο ακίνητο μέσα στο κέντρο των Βλαχάτων, του χωριού του:

Το δημοτικό ακίνητο της φωτογραφίας έχει ήδη χρήση κατοικίας στον 1ο όροφο και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως Δημοτικός Ξενώνας. Ο κ. Μιχαλάτος φαίνεται πως δεν το γνωρίζει, όπως δεν γνωρίζει δεκάδες τέτοια ακίνητα που βρίσκονται σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Θα μπορούσαμε να δημοσιεύουμε κάθε μέρα από ένα δημοτικό ακίνητο το οποίο παραμένει κλειστό.

Αλέξανδρος Παντελειός

Δημοτικός Σύμβουλος Αργοστολίου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!