ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: 450€ μηνιαίως για στήριξη των νοσοκομειακών, επικουρικών και αγροτικών γιατρών

55

Απόφαση σταθμό έλαβε το περιφερειακό συμβούλιο Ιονίων Νήσων κατά την συνεδρίαση του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου, αποδεικνύοντας την ευαισθησία και την βούληση της περιφερειακής αρχής να στηρίξει με αποφασιστικότητα το σαθρό οικοδόμημα της δημόσιας υγείας στα νησιά του Ιονίου βάζοντας το λιθαράκι της σ’ αυτό, συμβάλλοντας, στο μέτρο του δυνατού στην επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος, που λειτουργεί ανασχετικά στην ενίσχυση με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας υγείας στα νησιά μας.

Επίδομα ύψους 450€ μηνιαίως ως ένδειξη σεβασμού και στήριξης των νοσοκομειακών επικουρικών και αγροτικών γιατρών, από άκρη σε άκρη στο Ιόνιο εισηγήθηκε η περιφερειακή αρχή Ιονίων Νήσων. Οι ανάγκες είναι πολλές, η εξεύρεση στέγασης προβληματική και ακριβή και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων συναισθανόμενη το μέγεθος των αναγκών, οφείλει να στηρίξει τον καθημερινό αγώνα των γιατρών μας. Το οφείλουμε στους επιστήμονες ιατρούς που μας φροντίζουν, υπερβάλλοντας εαυτόν καθημερινά, λόγω της έλλειψης υγειονομικού προσωπικού και της υποστελέχωσης του Ε.Σ.Υ.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Γιάννης Τρεπεκλής, εισηγούμενος το θέμα τόνισε ότι: «Το οφείλουμε στους πολυπληθείς επισκέπτες των νησιών μας, το οφείλουμε στους πολίτες των Ιονίων Νησιών, το οφείλουμε στους γιατρούς μας».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!