ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: Δεν δίνονται γεύματα στα παιδιά των παιδικών σταθμών γιατί ο Δήμος δεν φρόντισε για αυτό

82

ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Ανακοίνωση

Με τα ταπεράκια τους, τα μικρά παιδιά, πηγαίνουν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, καθώς ο Δήμος Αργοστολίου και ο ΟΚΑΠ βρίσκονται σε πορεία διάλυσης.

Από την 1 Σεπτεμβρίου που άνοιξαν οι παιδικοί σταθμοί, οι γονείς δεκάδων μικρών παιδιών (οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί αριθμούν πάνω από 120 παιδιά ) αναγκάζονται να τους δίνουν το φαγητό τους σε τάπερ, καθώς η διαδημοτική επιχείρηση ΟΚΑΠ που είναι υπεύθυνη για τα μεσημεριανά γεύματα, δεν φρόντισε να λύσει το πρόβλημα των προμηθευτών και να είναι έγκαιρα έτοιμη για τη νέα χρονιά.

Η κατάσταση που δημιουργήθηκε έχει προκαλέσει αναστάτωση στις οικογένειες των μικρών παιδιών που ζητούν εξηγήσεις από το δήμαρχο κ. Μιχαλάτο.

Οι γονείς και τα παιδιά τους δεν φταίνε σε τίποτα, να υφίστανται την ανικανότητα του Δήμου Αργοστολίου και του ΟΚΑΠ. Ο δήμαρχος πρέπει να είναι παρόν και να δίνει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών. Γι αυτό εξελέγη.

Ας κινητοποιηθεί λοιπόν άμεσα, να δώσει λύση ακόμα και σήμερα, ώστε από αύριο να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Διαφορετικά ας ασχοληθεί μόνο με τις επιχειρήσεις του.

Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!