ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Γραφείο Δημάρχου

Αργοστόλι, 24/09/2024

Συνάντηση εργασίας αντιπροσωπείας της ΠΕΔΙΝ στο Δημαρχείο Αργοστολίου

Σήμερα, 24 Σεπτεμβρίου, στο γραφείο Δημάρχου, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, υποδέχθηκε τον πρόεδρο της ΠΕΔΙΝ Γιώργο Στασινόπουλο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί, συνάντηση εργασίας σχετικά με τα αναπτυξιακά προγράμματα και τα έργα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Προγραμματισμού Διονύσης Μινέτος, ο Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Θάνος Πετούσης, ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΠΕΔΙΝ και Διευθύνοντας Σύμβουλος της εταιρείας Optimum Value, Θεοφάνης Καραγιάννης, ο Επιστημονικός Συνεργάτης Προέδρου της ΠΕΔΙΝ Γιώργος Σαμλίδης, καθώς επίσης και στελέχη της Διεύθυνσης Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αργοστολίου.

Στην συζήτηση που ακολούθησε, έγινε εκτενής αναφορά για τα χρηματοδοτικά προγράμματα, τα ενταγμένα έργα, καθώς επίσης και για τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό έργων στον Δήμο, την επόμενη προγραμματική περίοδο και τις δυνατότητες χρηματοδότησης νέων έργων από το ΕΣΠΑ 2022-2027, της Περιφέρειας, με την δίκαιη κατανομή των διαθέσιμων πόρων μεταξύ των νησιών.

Όπως τονίστηκε από τους παρισταμένους, ο Δήμος Αργοστολίου, βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, τόσο σε επίπεδο χρηματοδότησης και υλοποίησης, όσο και σε επίπεδο σχεδιασμού.
Από το Γραφείο Δημάρχου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!