Υπερδιπλάσιοι οι ψηφίσαντες στις εκλογές του Σωματείου Τουριστικών Επαγγελμάτων

38

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
“Ο ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ”
ΕΔΡΑ: Λ. ΑΝΤΩΝΗ ΤΡΙΤΣΗ 119, 1ος ΟΡΟΦΟΣ, ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, 28100
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 26710 22262 ΚΑΙ 6949453363
e-mail: grammateiaekki@gmail.com

Χαιρετίζουμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες του κλάδου, από όλη την Κεφαλονιά και την Ιθάκη, που κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν από τις 17 ως τις 30 Σεπτεμβρίου του 2024, βοήθησαν το Σωματείο μας να βγει σημαντικά ενισχυμένο, με δεκάδες νέες εγγραφές και ψήφους.

Στις εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης και Εξελεγκτικής Επιτροπής ψήφισαν 193 από 95 που είχαν ψηφίσει το 2021. Για Αντιπροσώπευση στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κεφαλονιάς και Ιθάκης και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό και Τουρισμό, 191 από 95, σημειώνοντας έτσι συνολική αύξηση κατά 100% !

Εκλέγονται 21 Αντιπρόσωποι για το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο, από 13 το 2021 και 2 Αντιπρόσωποι για την ΠΟΕΕΤ από 1 που εκλεγόταν στην προηγούμενη θητεία.

Βγαίνοντας ισχυρότερο το Σωματείο μας από αυτήν τη διαδικασία, έχοντας κι αυτό το όπλο στη φαρέτρα του, θα δώσει τη μάχη το επόμενο διάστημα για την υπογραφή Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με τους εργοδότες του κλάδου, με αυξήσεις στο μεροκάματο, τη μείωση του ωραρίου και την προστασία της ζωής μας στα ξενοδοχεία και την εστίαση.

Δίνουμε πρώτο ραντεβού, συμμετέχοντας στη σύσκεψη του Εργατικού Κέντρου τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη και ώρα 7.30 μμ στο Ε.Κ. για την οργάνωση της πάλης και προετοιμαζόμαστε για να δοθεί δυναμική απεργιακή απάντηση στις 23 Οκτωβρίου (πανελλαδική κλαδική απεργία) και στις 20 Νοεμβρίου, ημέρα πανελλαδικής απεργίας.

Οργανώνουμε τον αγώνα μέσα σε κάθε μικρό και μεγάλο χώρο δουλειάς!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!