ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΒΕ: Διακήρυξη για τις εκλογές του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

90

Συνάδελφοι συναδέλφισσες, στις εκλογές του
ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ νομού Κεφαλονιάς
που θα γίνουν τις 17-18-19 Οκτώβρη 2024
“ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ”

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 14.10.2024 στις 18.00 στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς-Ιθάκης, Λ. Βεργωτή 131 Αργοστόλι

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΒΕ

Ενάντια στην ακρίβεια που γονατίζει τα σπίτια
και τις επιχειρήσεις μας, που εξανεμίζει το όποιο εισόδημα
και είναι αέρας στα πανιά των μεγάλων ομίλων.

Σύμφωνα με έρευνα τη «χρονιά της έκρηξης του πληθωρισμού», το 2022, οι 500 πιο κερδοφόρες ελληνικές εταιρείες κατέγραψαν εντυπωσιακή αύξηση των κερδών κατά 75,5%, τα οποία διαμορφώθηκαν σε 25,1 δισ. ευρώ! Από την άλλη για όλους εμάς, είναι εφιαλτικές οι υψηλές επιδόσεις του πληθωρισμού πράγμα που έχει επιδεινώσει το βιοτικό μας επίπεδο.

  • Ενάντια στην φοροληστεία από τον νόμο της κυβέρνησης. Με την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων χιλιάδες συνάδελφοι στην πόλη μας έμειναν άναυδοι με τα ποσά που καλούνται να πληρώσουν.
  • Ενάντια στον λεγόμενο «ψηφιακό μετασχηματισμό» με τα νέα ΡΟS και τo ΜyData, που ουσιαστικά αποτελούν κατασταλτικά όπλα στη φαρέτρα του φορολογικού ξεζουμίσματος των μικρών ΕΒΕ με την απειλή του μπαμπούλα των υπέρογκων προστίμων.
  • Ενάντια στο να μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη όσοι δεν είναι ασφαλιστικά ενήμεροι. Την ίδια ώρα που η δημόσια δωρεάν υγεία διαλύεται για να μετατραπεί ολοκληρωτικά σε πανάκριβο εμπόρευμα.
  • Ενάντια στην νέα ύφεση που αγκαλιάζει την Ευρωζώνη ξεκινώντας από την ατμομηχανή της, τη γερμανική οικονομία, αλλά και ενάντια στην αναβαθμισμένη εμπλοκή της χώρας μας στις αλλεπάλληλες πολεμικές αναφλέξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η συνέχεια της διακήρυξης εδω 17-18 & 19.10.2024 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΣΕ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!