Α/Π Αιμιλία Μόσχου: Συμμετοχή σε Ημερίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

22

Σε ημερίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σχετική με τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, η οποία είχε ως αντικείμενο την Ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων προς εξυπηρέτηση των πολιτών, συμμετείχε η Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Ψηφιακού Μετασχηματισμού & Καινοτομίας, Αιμιλία Μόσχου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι Περιφέρειες θα μπορούν να ψηφιοποιήσουν το σύνολο των Υπηρεσιών τους, με αποτέλεσμα τη δραστική μείωση του χρόνου εξυπηρέτησης του πολίτη. Ο πολίτης θα μπορεί πλέον να βλέπει τα ραντεβού του και τη συνεργασία του με τα στελέχη των υπηρεσιών της Περιφέρειας και θα μπορεί ακόμη να αλλάζει τα ραντεβού του, όταν το επιθυμεί.

Πέρα από τα ψηφιακά ραντεβού, υπολογίζεται ότι θα ψηφιοποιηθεί το επόμενο διάστημα το σύνολο των υπηρεσιών της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Με τον τρόπο αυτό, αλλάζει η επικοινωνία και η επαφή των πολιτών με τις δημόσιες υπηρεσίες, καθώς θα μειωθεί δραστικά η γραφειοκρατία και θα ενισχυθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών προς τις δημόσιες αρχές.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!