ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ

Αργοστόλι, 25.10.2024
Αρ. Δελτίου: 78

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΙΝ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ στα πλαίσια της συνεργασίας με τους κοινωνικούς φορείς και ιδιαίτερα θέλοντας να υλοποιήσει το Πρόγραμμα της και μέσω του Κοινωνικού Παρατηρητήριου συμμετείχε στον εξαίρετη εκδήλωση του Δήμου Αργοστολιού τόσο σαν φυσική παρουσία της Περιφερειακής Αρχής (Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλληνίας και Ιθάκης κ Σωτήρης Κουρής, Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής κ Θεόδωρος Κοτζιάλης , Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Απόδημου Ελληνισμού κα. Ελένη Παπαναστασάτου, Διευθύντρια του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΙΝ κα. Αγγελική Ρωμαίου και Διευθύντρια Δημόσιας Υγείας κα. Αλεξάνδρα Λάντου) όσο και με την ουσιαστική παρουσία του Κοινωνικού Παρατηρητήριου της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας ΑΠΟΠΛΟΥΣ .

Ήταν μία εκδήλωση που έδειξε το υψηλό αίσθημα της Κοινωνίας της Κεφαλονιάς για την στήριξη των κοινωνικών δομών. Ήταν ένα δείγμα πολιτιστικής ανάτασης μιας ευημερούσας κοινωνία προς τον συνάνθρωπο .
Θέλουμε να συγχαρούμε τους οργανωτές και τους συμμετέχοντες .

Στα πλαίσια της επίσκεψης στην Κεφαλονιάς του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κοινωνικής Πολιτικής ΠΙΝ κ Θόδωρου Κοντζιάλη έγινε επίσκεψη των στελεχών της ΠΙΝ στο Ορφανοτροφείο Κεφαλληνίας « Ο ΣΩΤΗΡ» όπου συζητήθηκαν διοικητικά και οργανωτικά θέματα . Επίσης έγινε συνάντηση με μέλη του Προεδρείου των Πολυτέκνων Κεφαλονιάς όπου συζητήθηκαν θέματα διαχειριστικά και ιδιαίτερα της διανομής των κοινωνικών βοηθημάτων του ΤΕΒΑ. Τις προηγούμενες ημέρες είχε γίνει η παράδοση στους πολύτεκνους βρεφικού γάλατος, προσφορά της εταιρίας XUMANA.

Η Νέα Περιφερειακή Αρχή αποδεικνύει καθημερινά την απόλυτη στήριξη της στις ευπαθείς ομάδες υλοποιώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της για κοινωνική ευημερία και προκοπή .

ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & Π.Ε. ΙΘΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!