Σκανδαλώδης η απόφαση για ορισμό εκπροσώπων της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ για τις εκλογές του Επιμελητηρίου

111

Χθες πραγματοποιήθηκε η 5η Κατεπείγουσα, δια περιφοράς συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ., με μοναδικό θέμα τον «ορισμό εκπροσώπων για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις εκλογές του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης».

Ο Προέδρος, κ. Σταύρος Σπαθής, πρότεινε ως εκπροσώπους τον αντιπρόεδρο του Δ.Σ. κ. Άγγελο Γαλάτη και το μέλος κ. Βασίλειο Κοκκόση. Η εισήγησή του ήταν καταρχάς ελλιπής, καθώς δεν γίνεται σε αυτή καμία αναφορά στο ισχύον θεσμικό πλαίσιο. Αν ισχύει και το γεγονός πως -τουλάχιστον- ένας εκ των προτεινόμενων είναι και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του κου. Σπάθη για το Επιμελητήριο, τότε η απόφαση αυτή τείνει να γίνει σκανδαλώδης.

Είναι ξεκάθαρο πως ο κος. Σπαθής, ως εκ νέου υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο, εργαλειοποιεί την ΔΙΑΔ.Ε.Υ.Α.Δ.Κ. προκειμένου να αποκομίσει εκλογικό όφελος. Γι’ αυτό οδηγεί το συμβούλιο σε μια δια περιφοράς συνεδρίαση για τον ορισμό εκπροσώπων, προκειμένου να μην ακουστεί κανένας αντίλογος για τις επιλογές του.

Ο κύριος Σπαθής θα πρέπει είτε να διαψεύσει ότι όρισε ως εκπρόσωπο της ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ στις εκλογές του Επιμελητηρίου έναν υποψήφιο της παράταξής του για το Επιμελητήριο, είτε να μας εξηγήσει για ποιο λόγο θεωρεί πως αυτή του η επιλογή είναι ηθική.

Αλέξανδρος Παντελειός

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Αργοστολίου

Μέλος Δ.Σ. ΔΙΑΔΕΥΑΔΚ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!