Τηλεφωνήματα έκπληξη είχαν  δυο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας , απο το γραφείο του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στα πλαίσια της ανανέωσης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος -που θα προκύψει απο τις επόμενες εκλογές- καθώς και την αξιοποίηση νέων στελεχών  σε κομβικές θέσεις όταν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ προωθεί  την δημιουργία του μητρώου στελεχών.

Βαγγέλης Λουκέρης
Παναγιωτης Κανελλόπουλος

Έτσι το γραφείο του προέδρου τηλεφώνησε σε δυο προβεβλημένα στελέχη στο Νομό μας, στον τ. Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και τ. Αντιδήμαρχο Ληξουρίου Βαγγέλη Λουκερη και στον δικηγόρο και τ. Γραμματέα Νέας Γενιάς στην κυβέρνηση Σαμαρά, Πάνο Κανελλόπουλο, και τους  προσκάλεσε σε συνάντηση γνωρίμιας με τον πρόεδρο του κόμματος.

Το ραντεβού έκλεισε για αύριο Σάββατο 6 Μαΐου στον πολυχώρο Αθηναΐς στην Αθηνα.

Οι πληροφορίες , απο τα κεντρικά επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας της οδού Πειραιώς, μιλάνε για ριζική ανανέωση των ψηφοδελτίων ακόμη και με απομάκρυνση απο τους συνδυασμούς και εν ενέργεια βουλευτών, πόσο μάλλον των κατα εξακολούθηση αποτυχημένων ή μη πολιτευτών. Σε συζητήσεις κορυφαίων οργανωτικών στελεχών του κόμματος ακούγεται ότι στους  10 Νομούς  που η Ν.Δ. δεν διαθέτει βουλευτή , (όπως η Κεφαλονιά) η ανανέωση των ψηφοδελτίων θα είναι πλήρης.

Έτσι η πρόσκληση στον Βαγγέλη Λουκερη και στον Πάνο Κανελλόπουλο για μια απο κοντά συζήτηση με τον πρόεδρο της Ν.Δ. έχει ήδη ανάψει φωτιές και στην  οργάνωση της ΝΔ στην Κεφαλονιά αλλά και σε όλους τους έν δυνάμει υποψήφιους βουλευτές  του Νομού μας που βλέπουν το παιχνίδι να “χοντραίνει” επικίνδυνα και να χάνουν το έδαφος κάτω απο τα πόδια τους .

            Το Αγρυπνο Μάτι
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Καιρός ήταν να ξυπνήσει ο χριστιανός και να δεί τι παίζεται στο νησί μας.
    Πιστεύω να εχει ενημερωθεί ότι αν είναι υποψήφιος “ο αδελφός” η “στελέχη” του μία έτσι και μια γιουβέτσι, η αφροδίτη θα είναι μόνιμη βουλευτής Κεφαλονιάς.
    Το ίδιο θα συμβεί και με πρόσωπα του είδα φως και πάω Κεφαλονιά σαν πρόσφατο φωστήρα που έφθασε στο σημείο να ανεβαίνει και στην εξέδρα των επισήμων και να παρακολουθεί λειτουργίες και λιτανείες.
    Βουλευτής Κεφαλονιάς πρέπει να είναι κάποιος που γνωρίζει τα προβλήματα του νησιού και τους ανθρώπους του, που ζεί στο νησί και επί χρόνια υπηρετεί την παράταξη, δεν ειναι ανακατεμένος σε λαμογιές και έχει ηθος και αξιοπρέπεια.

Comments are closed.