Βρέθηκε ο αρμόδιος για την Καθαριότητα της Γέφυρας!

1137
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς έχει αναρτηθεί η συμβαση απευθείας ανάθεσης μεταξύ του Ταμείου και ιδιωτικής εταιρίας /εργολάβου για την καθαριότητα των περιοχών ευθύνης του Λιμενικού Ταμείου. Η σύμβαση μάλιστα έχει υπογραφεί στις 28 Απριλίου την ίδια ημέρα που το ΔΣ αποφάσισε για την απευθείας ανάθεση.

Ενδεικτικά σημεία της σύμβασης:

Α) Λιμενική Ζώνη Αργοστολίου

  1. Καθημερινά χειρωνακτικός καθαρισμός των λιμενικών και παραλιακών χώρωνΑργοστολίου και συγκεκριμένα από έναντι σούπερ μάρκετ «Mymarket» έως και αλιευτικό καταφύγιο Μαϊστράτου, καθώς και τη γέφυρα DeBosset.
  1. Καθημερινά αποκομιδή απορριμμάτων χειρωνακτικά από τα καλαθάκια που είναι τοποθετημένα στην εν λόγω περιοχή (στην αρχή και στο τέλος της εργασίας του).

Λοιπές εργασίες ειδικών καθαρισμών και ευπρεπισμού χώρων σύμφωνα με τις υποδείξεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλληνίας Ιθάκης, ακόμα και σε περίπτωση έκτακτων αναγκών (Κυριακές και αργίες) όποτε κρίνει αυτό ότι απαιτείται.

Επειδή το έργο σχετίζεται με την καθαριότητα και την υγεία, ο ανάδοχος υποχρεούται να εκτελεί αυτό όσο το δυνατόν τελειότερα για να παραμένει η περιοχή καθαρή και να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες κανόνες υγιεινής, ασφάλειας εργαζομένων και προστασίας περιβάλλοντος (περιβαλλοντικοί όροι).

Ολόκληρη η σύμβαση είναι η κάτωθι:

6ΕΣΜΟΡΗ0-67Κ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

6 Σχόλια

  1. “Φέξε μου και γλίστρησα….!”
    1. Με 2 υπαλλήλους….ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ τους για ΓΕΛΙΑ.
    2. και το “κερασάκι στη τούρτα”! (όταν η Υπηρεσία του Λιμ. Ταμείου…”βρει την ευκαιρία να βγεί έξω προς επίβλεψη…) βρει κάτι στραβό, κατά τη κρίση της, θα προβεί σε ΥΠΟΔΕΙΞΗ αποκατάστασης προς τον ανάδοχο! ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ….!
    3. Άδειασε τα καλαθάκια δις της ημέρας…και ΚΑΘΑΡΙΣΕ!!!!
    Αν τα καλαθάκια το μεσημέρι είναι γεμάτα και τα σκουπίδια τους χυμένα στη Γέφυρα, ΠΟΙΟΣ θα ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ στον Ανάδοχο, να “παραβιάσει” την υπογραφείσα σύμβαση, έτσι ώστε να προβεί σε 3η ενέργεια καθαρισμού εντός της ημέρας;;;

  2. Το Αργοστόλι ολόκληρο βρωμαει. Φταίμε βέβαια όλοι που δεν σεβόμαστε την πόλη μας αλλά και οι αρμόδιοι δεν την φροντίζουν! Σιχαινεσαι να πλησιασεις τα καλαθακια και τους κάδους από την βρωμιά που υπάρχει γύρω τους. Τώρα το ποιοί μετατρέπουν τα καλαθακια σε σκουπιδοτοπους είναι εύκολο να βρεθεί από το σημείο που είναι το καθένα και τα κουτιά με το όνομα του μαγαζιού που τα πέταξε!

  3. ΑΝΑΘΕΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ;
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕ ΧΕΙΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΞΑΝΑΔΕΙ.
    Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ.
    ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.

  4. Κάποιος θα πρέπει ν΄ασχοληθεί και με το ψάρεμα στη γέφυρα. Τώρα χρησιμοποιούν και καμάκι από πάνω. Χθες περνούσαν 2 χελώνες και ο άλλος πετούσε το καμάκι και ότι έβγαζε το άφηνε κάτω, επί της γέφυρας.!!!!

Comments are closed.