ΝΔ: Οργανωτική συνδιάσκεψη στην Αθήνα- Αλλαγές στον τρόπο εκλογής των προέδρων ΝΟΔΕ?

173

Στα πλαίσια της αντιπολιτευτικής στρατηγικής της Ν.Δ. και προκειμένου να προχωρήσουν οι οργανωτικές προσπάθειες για την ανασυγκρότηση των ΝΟΔΕ, συγκαλείται την Κυριακή στην Αθήνα, στα γραφεία του κόμματος, στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο, συνδιάσκεψη στην οποία έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι πρόεδροι των ΝΟΔΕ και οι υπεύθυνοι οργάνωσης των ΝΟΔΕ απο κάθε νόμο της χώρας.

Την οργάνωση Κεφαλοναις και Ιθακης θα εκπροσωπήσουν ο προεδρος της ΝΟΔΕ Αντνωης Κατσιγιάννης και η υπεύθυνη οργάνωσης Τζόγια Γρουζή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η γραμματεία οργανωτικού του κόμματος προωθεί αλλαγές στον κανονισμό Περιφερειακής Οργάνωσης με κυρία αλλαγή τον νεο τροπο εκλογής των προέδρων των ΝΟΔΕ. Αυτο θα είναι και ένα απο τα θέματα που θα συζητηθούν.

Στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές οι Προεδροι εκλέχθηκαν απο ένα κλειστό σώμα εκλεκτόρων,  κάτι που σε πολλές περιπτώσεις απεδείχθη αναποτελεσματικό. Με τον νεο τροπο εκλογής θα προβλέπεται η εκλογη των προέδρων των ΝΟΔΕ απο το σύνολο των μελών του κόμματος στον νόμο. Δηλαδή στην Κεφαλονα και Ιθάκη αντί των 45 εκλεκτόρων που αναδυκνειουν πρόεδρο, τώρα ο προεδρος θα εκλέγεται απο τα 2.000 μέλη του κόμματος.

Στην συνδιάσκεψη την κυρία εισήγηση  θα κάνει ο γραμματέας οργανωτικού Στέλιος Κονταδακης.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις