Μπορεί χθες να άνοιξε η γέφυρα του Χάρακα και ο δρόμος αλλά όπως διαπίστωσαν και σήμερα οδηγοί που πέρασαν από τα σημεία έχουν να γίνουν κάποια πράγματα ακόμα κυρίως στη δεύτερη εργολαβία, αυτή με την άσφαλτο και το τοιχίο.

Μετά την καθολική αντίδραση των Ρισιάνων για την καθυστέρηση διέλευσης λόγω της δεύτερης εργολαβίας (Διάβασε εδω κλικ)  βρέθηκε εν μια νυχτί άσφαλτος από τη Πελοπόννησο και στρώθηκαν ένα – δυο σημεία.

Σήμερα είχαμε επίσκεψη κρουαζιερόπλοιου, αρκετοί επιβάτες είτε με  ΤΑΧΙ είτε με λεωφορεία έκαναν τη διαδρομή για την Ασσο.   Δεν ξέραμε ότι σήμερα έχουμε κρουαζιερόπλοιο?   Δεν φρόντισε όμως κανείς εκ των αρμοδίων να καθαρίσει ο δρόμος από τις  ακαθαρσίες κατσικιών και μοσχαριών. Ας φροντίζουν οι συμπαθείς κτηνοτρόφοι τα ζώα τους για να μη δημιουργούν πρόβ λημα στο δρόμο.

Στον Χάρακα εγκαταστάθηκε μια από τις πλέον σύγχρονες γέφυρες της  Ευρώπης, αλλά λίγα βήματα πιο πέρα προς την Ασσο , το έργο θέλει ακόμα δουλειά για να συμβαδίζει με την εικόνα της γέφυρας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Ο χαρακασ λειτουργει οι τουριστεσ ταχουνε χαμενα αφου οι ταμπελεσ αλλα δειχνουνε και αλλα εννουνε ομωσ εμεισ τουσ εξηγουμε πωσ στην ελλαδα συνηθιζεται οσα χρονια φτιαχνεται μια γεφυρα αλλα τοσα χρειαζονται για ν αλλαξουν οι ταμπελεσ
    και ησυχαζουν οι ανθρωποι

Comments are closed.