ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ : Θερμές ευχαριστίες για την παράσταση “Στο μαύρο άσπρο του κόσμου”

295

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΑΝΝΑΤΩΝ

Το Σάββατο 4 Ιουνίου στο ανοιχτό Θέατρο του Πόρου «Γεράσιμος Πεντόγαλος», μετά από μεγάλη περίοδο αδράνειας λόγω της πανδημίας, ζήσαμε υπέροχες στιγμές ψυχαγωγίας στο κατάμεστο Θέατρο του Πόρου, με την εξαιρετική παράσταση «ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Το ποιοτικό αποτέλεσμα αλλά και ο ενθουσιασμός των θεατών, δικαίωσε την ιδέα του Συλλόγου μας για την φιλοξενία και την στήριξη αυτής της παράστασης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ολόψυχα, το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ, την ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΡΟΥ για την προετοιμασία και την παραχώρηση του Θεάτρου, όλους του εξαιρετικούς ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ και τους συμμετέχοντες των δύο έργων της παράστασης, τον Τάσο Κουστουμπάρδη για την τεχνική υποστήριξη στον ήχο και το φως και τον Σπύρο Γκαγκάδη για την βιντεοσκόπηση.

Επίσης και την Αθηνά Σαλαμούρα για το μακιγιάζ των ηθοποιών.Τέλος να ευχαριστήσουμε τον Καλλιτεχνικό Καθοδηγητή του Δήμου Αργοστολίου, αλλά και του δικού μας συλλόγου Δάσκαλο Υποκριτικής ΣΤΑΥΡΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟ.

Το περασμένο Σάββατο, μέσα από την απρόσμενη αλλαγή των συναισθημάτων της Παράστασης «ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» νιώσαμε την βεβαιότητα για την ανάγκη των ανθρώπων στην έκφραση και τον πολιτισμό, καθώς και σημάναμε με την σπουδαία αυτή Παράσταση την οριστική επιστροφή της ζωής μας στην κανονικότητα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις