Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Σάμης σε συνεργασία με την Κινητή Μονάδα Ιονίων Νήσων του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σάμης «Αιγιαλός», σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στο Πολύκεντρο Πυλάρου «Θέμος Ποταμιάνος», στα Διβαράτα.

Σας περιμένουμε σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο, με κεράσματα και καφέ να συζητήσουμε, να ενωθούμε, και να μοιραστούμε κοινές εμπειρίες και δυσκολίες.

Το προσωπικό της Κινητής Μονάδας Ιονίων Νήσων θα πραγματοποιήσει επίσης προβολή του ντοκιμαντέρ «Οι Κατίνες μου» της Βίλμας Μενίκη που αφορά την ιστορία της Αυτόνομης Ομάδας Γυναικών Θεσσαλονίκης που έδρασε τη δεκαετία 1985 – 1995, με τις συμμετέχουσες να αφηγούνται ιστορίες του τότε και να συζητούν την προσωπική και κινηματική τους πορεία στα χρόνια που ακολούθησαν. 

Παρασκεύη, 8 Μαρτίου – Πολύκεντρο Πυλάρου 

Ώρα προσέλευσης 17.00 μ.μ. 

Ο Δήμος Σάμης με πνεύμα ευαισθησίας και κοινωνικής αλληλεγγύης για ακόμη μία χρονιά διοργανώνει δράσεις προσφοράς και καλεί όλους τους πολίτες να δείξουν έμπρακτα την αγάπη τους στον συνάνθρωπο.

Ειδικότερα, το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σάμης διοργανώνει Τουρνουά Μπάσκετ 3X3 την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 11.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Γυμνασίου – Λυκείου Σάμης, τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Κεφαλονιάς «Ο Σωτήρ». Παράλληλα, στο πλαίσιο του τουρνουά θα πραγματοποιηθεί και διαγωνισμός τριπόντων. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάμης «Αιγιαλός».

  • Δηλώσεις συμμετοχών στο τηλέφωνο: 6973895940 μέχρι Παρασκευή 8 Μαρτίου.
  • Κόστος συμμετοχής / άτομο: 3 ευρώ 
  • Θα δοθούν βραβεία στους νικητές και έπαινοι σε όλους τους συμμετέχοντες.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του μήνα δράσεων ΑΓΑΠΗΣ όπως κάθε χρόνο καλούμε νέους και παλιούς εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν σε εθελοντική αιμοδοσία στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 08.30 έως τις 13.00 για την τράπεζα αίματος του Δήμου Σάμης.

Καθημερινά εκατοντάδες συνάνθρωποι μας χρειάζονται αίμα για να επιβιώσουν, η ΖΩΗ κάποιου κυλάει στο αίμα ΟΛΩΝ μας!

Ο Αντιδήμαρχος Πρόνοιας,

Βασίλης Κοκκόσης

& το Αυτοτελές Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου Σάμη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!