Μήνυμα του Διευθυντή Β’βάθμιας Εκπαίδευσης για τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

75

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας για τους επιτυχόντες της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με ιδιαίτερη χαρά η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας  και εγώ σας ενημερώνουμε ότι χθες, το Υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε  τις βάσεις των υποψηφίων των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η ανακοίνωση αυτή  αποτελεί το επιστέγασμα μιας δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς για τους  μαθητές μας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν  τους στόχους τους.

Οι βάσεις αυτές αντικατοπτρίζουν τις προσπάθειες και την αφοσίωση των  νέων μας, και είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς τους, αλλά και  της υποστήριξης από τις οικογένειες και τους εκπαιδευτικούς τους. Η  χθεσινή και η σημερινή ημέρα είναι μια ευκαιρία να συγχαρούμε όλους  τους επιτυχόντες για τις προσπάθειές τους και να τους ευχηθούμε καλή  επιτυχία στην επόμενη φάση της ακαδημαϊκής τους πορείας.

Παράλληλα, θέλουμε να τονίσουμε ότι η επιτυχία στις Πανελλαδικές  Εξετάσεις δεν είναι ο μοναδικός δρόμος για την επίτευξη των στόχων και  των ονείρων. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να  οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη και ικανοποιητική επαγγελματική και  προσωπική ζωή.

Συνεχίζουμε ως Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλονιάς και  Ιθάκης να στηρίζουμε και να προωθούμε την εκπαίδευση και την ανάπτυξη  των νέων μας, διότι αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας.

Ο ΔΔΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!