Τα Ιχθυοτροφεία πραγματοποιούν δείπνο στην οικογένεια του ΥΠΕΡΙΩΝΑ

111

ΠΡΟΣ
Όλα τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

ΚΟΙΝ
«Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς»

Δελτίο τύπου

ΘΕΜΑ: «Τα Ιχθυοτροφεία πραγματοποιούν δείπνο στην οικογένεια του ΥΠΕΡΙΩΝΑ»

Την Δευτέρα 5 Αυγούστου 2024 και ώρα 7:30 στον αύλειο χώρο του ΚΔΗΦ στον Λογγό τα «Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς», πάντα χορηγός του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ», παραθέτουν δείπνο σε ωφελούμενους, γονείς – κηδεμόνες- δικαστικούς συμπαραστάτες, εργαζόμενους και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Οι δράσεις χορηγίας των Ιχθυοτροφείων στον ΥΠΕΡΙΩΝΑ έχουν πάντα έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερα κοινωνικό χαρακτήρα στέλνοντας μηνύματα εθελοντισμού και συμπερίληψης ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή ρατσισμού και προκατάληψης, μακράν του ασύλου και της ιδρυματοποίησης.

Όλο αυτό το εγχείρημα καλύπτει απόλυτα το έργο της Ένωσης προσπαθεί στις δομές που λειτουργεί να υπάρχει εξωστρέφεια, παρουσία των ΑμεΑ στα τοπικά, πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα με ισότητα, πολιτισμό και αξιοπρέπεια. Είναι ισχυρή η απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά, αλλά μπορούμε να κατακτήσουμε και περισσότερα.

Αγαπητέ κύριε Βολτέρα,
Εσείς και όλη η ομάδα των εργαζομένων είστε πάντα δίπλα μας και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε, σας ευχόμαστε να έχετε πάντα επαγγελματική επιτυχία και εξέλιξη, προσωπική υγεία και ευτυχία για να συνεχίζετε παράλληλα και το φιλανθρωπικό σας έργο.
Σας περιμένουμε την Δευτέρα με χαρά για να περάσουμε ένα βράδυ ήρεμο και χαλαρό μακριά από την δύσκολη καθημερινότητα μας δίνοντας στα άτομα με αναπηρία αγάπη και ζεστασιά.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης,
Η Πρόεδρος
Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου

Η Γενική Γραμματέας,
Σοφία Λασκούδη Σ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!