2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ : Συμμετοχή μαθητών μας στο MULTI 2024 στο Oberhausen της Γερμανίας

79

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,
ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
‘ΙΩΣΗΦ ΜΟΜΦΕΡΡΑΤΟΣ’

Ταχ. Δ/νση : ΠΕΡΙΟΧΗ ΞΕΝΙΑ
Ταχ. Κώδ. :28100
Τηλέφ. :2671028201
e-mail : mail@2gym-argost.kef.sch.gr

Τη Δευτέρα 5 /8 /2024 πραγματοποιήθηκε μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα η τελετή έναρξης του Διεθνούς Προγράμματος Ανταλλαγής μαθητών MULTI 2024 στο Oberhausen της Γερμανίας, με συμμετοχή αποστολών από 15 χώρες.

Την Ελλάδα εκπροσώπησαν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου Βασιλάκη Ελευθερία, Γιατρά Μαριάννα, Δανελάτου Ελπίδα, Διανέλλου Μελίνα, Εξάρχου Νικολέτα, Μενεγάτος Στέφανος, Μπαζίγου Υρώ, Μπάλλας Γεράσιμος, Παντελάδη Φαίη, Ρουχωτά Ελένη, Σαραντοπούλου Μαρία και Τζουγανάτος Δημήτρης, με συνοδούς εκπαιδευτικούς την κ. Βασιλική Μήτση και τον κ. Χρήστο Μήτρο.

Η Μαρία Σαραντοπούλου και ο Γεράσιμος Μπάλλας, ως εκπρόσωποι της ελληνικής αποστολής, αναφέρθηκαν στη σημασία του Προγράμματος MULTI για την επικοινωνία και αλληλοκατανόηση νέων με διαφορετικό πολιτισμικό υπόβαθρο καθώς και στα οφέλη για την προσωπική και ακαδημαϊκή ανάπτυξη των μαθητών. Παρέδωσαν επίσης στον οικοδεσπότη της εκδήλωσης Δήμαρχο Oberhausen κ. Werner Nakot αναμνηστικό δώρο από το Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Μιχαλάτο, καθώς και έντυπο υλικό παρουσίασης του φυσικού και πολιτισμικού πλούτου της Κεφαλονιάς.

Το Πρόγραμμα, που τη φετινή χρονιά είναι αφιερωμένο στην ειρήνη, συνεχίζεται με κοινές πολιτιστικές, περιβαλλοντικές και αθλητικές δραστηριότητες έως τις 18/8/2024, στοχεύοντας στην προώθηση της αρμονικής συνύπαρξης των λαών.

Ο Διευθυντής

Φίλιππος Μπαζίγος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!