Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ζακύνθου και το Σύλλογο Ξενοδόχων Λαγανά, υπό την αιγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας και το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΟΥ», συνδιοργάνωσαν την Εκπαιδευτική Διημερίδα, στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, με θέμα: «Ο σύγχρονος εκπαιδευτικός: Προγραμματισμός Προετοιμασία Προσδοκίες Προκλήσεις Πράξεις».

Η εκδήλωση, εκτός των άλλων εκλεκτών συμμετεχόντων, φιλοξένησε τον Δρ. Ιωάννη Φυκάρη, Αναπληρωτή Καθηγητή Διδακτικής Μεθοδολογίας του τμήματος Φιλολογίας του Παν/μίου Ιωαννίνων, ο οποίος πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα: « Οι κοινωνικές δεξιότητες ως παράγοντας μάθησης και επικοινωνίας και ο κίνδυνος της μετα-ανθρωπότητας. Ο ρόλος του διδάσκοντος», καθώς και τον κ. Βαγγέλη Μαυρικάκη, επιστημονικό συνεργάτη ΞΕΕ σε θέματα εκπαίδευσης, ο οποίος με τη σειρά του πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα το πρόγραμμα:
«ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΟΥ».

Ακολούθησαν εισηγήσεις από τον Περ/κό Δ/ντή Εκπ/σης Ιονίων Νήσων, κ. Πέτρο Αγγελόπουλο, την Αναπληρώτρια Περιφερειακή Επόπτρια Ποιότητας Ιονίων Νήσων και Σύμβουλο Εκπαίδευσης ΠΕ70 κα Ξανθή Χουλιάρα και την Σύμβουλο Εκπ/σης ΠΕ02 Ν. Ζακύνθου, κα Φραγκίσκη – Φιλιππίτσα Μάργαρη με θέμα: « Σπάμε τη σιωπή… και στη Ζάκυνθο».

Ο καφές και τα εδέσματα έγιναν με την ευγενική χορηγία του Zante Hospitality Group.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!