Βράβευση Επιμελητηρίου και Στ. Σπαθή από το Επιμελητήριο Μαγνησίας

27

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ Αργοστόλι, 01/10/2024

Ταχ. Δ/νση: Λ. Βεργωτή 131, Αργοστόλι
Τ.Κ.: 28100
E-mail: chamberk@otenet.gr
τηλ : 2671026190

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΠΑΘΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε στο Επιμελητήριο Κεφαλληνίας και Ιθάκης και τον Πρόεδρο, Σταύρο Σπαθή, από το Επιμελητήριο Μαγνησίας για τη προσφορά του στους πλημμυροπαθείς των θεομηνιών Daniel και Εlias, που έπληξαν τη Μαγνησία το Σεπτέμβριο του 2023.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια εκδήλωσης με θέμα «Daniel: 1 χρόνος μετά», στην έδρα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, στο Βόλο.
Από τη πρώτη στιγμή της καταστροφής που επέφεραν οι θεομηνίες, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Σταύρος Σπαθής, κατόπιν προσωπικής επικοινωνίας με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, Αριστοτέλη Μπασδάνη, θέλησε να ενημερωθεί για τις ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και των επιχειρηματιών. Έπειτα από εισήγησή του στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, αποφασίστηκε η προσφορά σημαντικής βοήθειας στους επιχειρηματίες της πληγείσας περιοχής.

«Η αλληλεγγύη μεταξύ των Επιμελητηρίων σε καταστάσεις ανάγκης και η έμπρακτη στήριξη των επιχειρηματιών είναι από τις θεμελιώδεις αξίες των διοικήσεών μας», δήλωσε ο Πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής. Επιπλέον τα δύο Επιμελητήρια συμφώνησαν να είναι σε διαρκή επικοινωνία για την ενδυνάμωση της μεταξύ τους συνεργασίας. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ομοίως απεστάλη βοήθεια και στις περιοχές της Καρδίτσας και της Λάρισας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!