Πρόσκληση στην Παρουσίαση του νέου Βιβλίου του Γιώργου Μεταξά στον Πόρο

35
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Αγαπημένοι φίλοι,

Με απέραντη χαρά και βαθιά ευγνωμοσύνη σας προσκαλώ στην παρουσίαση του νέου μου βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 18 στις 6μμ στον Café Bar ΑΡΓΩ Πόρος Κεφαλονιά. Η δημιουργία αυτού του βιβλίου είναι ένα ρομαντικό Μυθιστόρημα γεμάτο συναισθήματα και σκέψεις.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον κ Δήμαρχο, τον πρόεδρο, το δημοτικό συμβούλιο, καθώς και όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας για την υποστήριξή τους και την παρουσία τους σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να σας έχω κοντά μου σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση.

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο κύριος Παναγής Σιμωτάς, ηλεκτρονικός και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Oceanis Hotel, ο οποίος θα μοιραστεί τις σκέψεις και τις εντυπώσεις του για το έργο.

Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει ένα μικρό κέρασμα από τον συγγραφέα, ως ένδειξη ευχαριστίας για τη στήριξή σας.

Επίσης, το βιβλίο θα το βρείτε στο πολυτελές βιβλιοπωλείο της αξιότιμης κυρίας Κλεοπατρα Θεοδωράτου στο κέντρο του Πόρου. Τα κέρδη από τις πωλήσεις θα προωθηθούν για καλό σκοπό στην περιοχή μας, στηρίζοντας δράσεις που έχουν μεγάλη σημασία για όλους μας.

Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την τιμή που θα μου κάνετε με την παρουσία σας. Ανυπομονώ να σας δω εκεί και να περάσουμε μια βραδιά γεμάτη ζεστασιά και χαμόγελα!

Με όλη μου την ευγνωμοσύνη,
Μεταξάς Μαριάτος Γεώργιος

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!