Εναρξη Παγκοσμίου συνεδρίου GENEDIS

8

 

Οι διεργασίες για το Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικής Πληροφορικής GENEDIS 2024, το οποίο διοργανώνεται από το Εργαστήριο Βιοπληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου, άνοιξαν σήμερα αυλαία, στην Αίθουσα «Φάρος» του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» στην Αθήνα. Η πρώτη ημέρα προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσοτέρων από 350 παρευρισκομένων, οι οποίοι παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των επιστημόνων, που συμμετέχουν.

Την τελετή έναρξης τίμησαν με χαιρετισμούς τους ο Υπουργός Υγείας, κ. Σπυρίδων – Άδωνις Γεωργιάδης, η Υφυπουργός Ανάπτυξης, κα. Ζωή Ράπτη και ο Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, κ. Τάσος Γαϊτάνης.

Το συνέδριο εστιάζει στις τελευταίες εξελίξεις και έρευνες στους τομείς της γονιδιωματικής, της νευροεπιστήμης, των θεραπειών και της καινοτομίας στα δεδομένα. Μεταξύ των κεντρικών θεμάτων, συμπεριλαμβάνεται και η προώθηση της διεπιστημονικής συνεργασίας και της ανταλλαγής γνώσεων στον τομέα της Ιατρικής Πληροφορικής.

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) κάλυψε το γεγονός, το οποίο είναι διαθέσιμο στη συνδρομητική υπηρεσία News Asset του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Παράλληλα, το σχετικό βίντεο μπορείτε να το βρείτε στο κανάλι YouTube του ΑΠΕ-ΜΠΕ στον παρακάτω σύνδεσμο:

YouTube Link – ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα μονταρισμένα αρχεία του συνεδρίου είναι διαθέσιμα με ελεύθερη πρόσβαση στην ειδική πλατφόρμα WeTransfer που έχει δημιουργηθεί από το ΑΠΕ-ΜΠΕ:

WeTransfer Portals – GENEDIS 2024

Το συνέδριο θα διαρκέσει έως και τις 20 Οκτωβρίου με σημαντικές ομιλίες, διαδικτυακές εκδηλώσεις και παράλληλες δραστηριότητες, που θα εμπλουτίσουν το επιστημονικό περιεχόμενο και την συνεργασία μεταξύ κορυφαίων ερευνητών από όλο τον κόσμο.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!