Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γεωποικιλότητας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων και της Υπεύθυνης του Ε.Κ.Φ.Ε. Κεφαλονιάς και Ιθάκης, σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Κεφαλονιάς-Ιθάκης του Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α, πραγματοποίησαν με επιτυχία Περιβαλλοντική Δράση για εκπαιδευτικούς της Δ.Δ.Ε. Κεφαλληνίας, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024, με θέμα:
«Ιστορικές διαδρομές στους Γεωτόπους της Σάμης»

Σκοπός της δράσης ήταν οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν τους Γεωτόπους της Σάμης, την γεωποικιλότητα, την ιστορία και το πολιτιστικό αποτύπωμα της περιοχής.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεφαλληνίας εκφράζει τις πιο θερμές της ευχαριστίες:

• στα στελέχη του Οργανισμού Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής για την επιστημονική και οικονομική υποστήριξη της δράσης,
• στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κεφαλληνίας και Ιθάκης και ιδιαιτέρως στην αρχαιολόγο κα. Μέλπω Ανδρεάτου, για την εμπεριστατωμένη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ξενάγηση στα Ρωμαϊκά λουτρά Σάμης και στην Μονή των Αγίων Φανέντων και
• στον κ. Τάκη Τόκκα για την φιλοξενία στο Λαογραφικό οίκο-Μουσείο casa-MUSEO, στον Καραβόμυλο και το συναρπαστικό «ταξίδι στον χρόνο».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!