ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΟΣΕΡΒΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ
KEFALLONIAN GREEK-SERBIAN FRIENDSHIP ASSOCIATION
Αργοστόλι 22/ 10/2024

Την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο Διεθνής Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου και της Μικτής Ομάδας της ΕΠΣΚΙ. Νικήτρια με σκορ 1-0 η φιλοξενούμενη ομάδα του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου.

Ο φιλικός αγώνας έγινε με αφορμή τα 30 χρόνια αδελφοποίησης του Δήμου Αργοστολίου με την πόλη Σάμπατς της Σερβίας αλλά και με τη δημιουργία ισχυρών δεσμών φιλίας και συνεργασίας και με άλλους Δήμους και φορείς από τη Σερβία, και ήταν μία συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων-Αντιπεριφέρεια Κεφαλονιάς, με τον Δήμο Αργοστολίου, την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κεφαλονιάς & Ιθάκης (ΕΠΣΚΙ) και την Κεφαλληνιακή Εταιρεία ΕλληνοΣερβικής Φιλίας.

Τον αγώνα παρακολούθησε, αλλά και συμμετείχε ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Νίκολα Νεντέλκοβιτς.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ευχαριστήσουμε θερμά τους επαγγελματίες της πόλης μας που στήριξαν το γεγονός και είναι: Το Ξενοδοχείο IONIAN PLAZA για τη φιλοξενία τριμελούς αντιπροσωπείας με τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα, την IONIAN FERRIES για την κάλυψη των εισιτηρίων αναχώρησης της αποστολής, το εστιατόριο ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ στα Σβορωνάτα για την παράθεση δείπνου στην ομάδα, τον Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας ΟΡΕΑΛΙΟΣ ΓΗ, τη Σχολή Χορού Όλγα Γαλιατσάτου και τις μαζορέτες που άνοιξαν την όμορφη αυτή αθλητική εκδήλωση, την Βάνια Σαμόλη για την παρουσίαση, την παρέα της Λειβαθούς με τον Βασίλη Καλογηρά, τους μουσικούς Θεόφιλο Χαρίτο, Σπύρο Μπουρλή & Ζήσιμο Σκλαβουνάκη, καθώς επίσης και την Ορχήστρα του Άγγελου Ανδρεάτου. Επίσης θερμές ευχαριστίες προς τα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας που βρίσκονται πάντοτε δίπλα σε κάθε δράση μας, στηρίζοντας τις προσπάθειες μας.

Δίνουμε ραντεβού στις επόμενες προγραμματισμένες από την Κεφαλληνιακή Εταιρεία ΕλληνοΣερβικής φιλίας Πολιτιστικές και Αθλητικές εκδηλώσεις, τους επόμενους μήνες.

Για το Δ.Σ.

ΒΙΚΤΩΡ ΡΟΥΧΩΤΑΣ
Επίτιμος Πρόξενος Σερβίας στην Κεφαλονιά

Ι. Μεταξά 54, 28100 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
Τηλέφωνο 26710.24936, Email: vruxotas@yahoo.gr

54, I. METAXA str., 28100 ARGOSTOLI, KEFALLONIA, GREECE
Tel. +3026710 24936 • vruxotas@yahoo.gr

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!