H συνέντευξη του συμπατριώτη μας Διονύση Καμινάρη στην Καθημερινή της Κυριακής για την εκπληκτική του δουλειά στο Instagram

Δεν είναι η πρώτη φορά που το kefalonia press παρουσιάζει τον συμπατριώτη μας πολιτικό μηχανικό Διονύση Καμινάρη για τη προσπάθειά του να προωθήσει την Κεφαλονιά και εν συνεχεία την Ελλάδα με φωτογραφίες του που ποστάρει στο instagram.  H κοινότητα μάλιστα που έχει δημιουργήσει @wu_greece (Wor ld Union Greece), αριθμεί 150.000 followers!!

Η  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ μια από τις μεγαλύτερες , έγκριτες εφημερίδες , στο Κυριακάτικο φύλλο της (15/4/2018)  δημοσιεύει δισέλιδη μάλιστα συνέντευξη του Διονύση Καμινάρη στην δημοσιογράφο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ. Ο λόγος? Η καταπληκτική δουλειά (εθελοντική χωρίς αμοιβή ή χορηγούς) δουλειά του Διονύση Καμινάρη στη προβολή της Κεφαλονιάς και της Ελλάδας μέσα από την Κοινότητά του στο instragram.

Ο Διονύσης εδώ και χρόνια είναι ένας άτυπος, άμισθος εθελοντής πρέσβευτής της Κεφαλονιάς σε όλο τον κόσμο έχοντας στο ενεργητικό του εκατομμύρια “like” σε φωτογραφίες του. Τώρα όμως έχει προχωρήσει και στη προβολή της Ελλάδας και η αυτή του η προσπάθεια αναγνωρίζεται. Δεν είναι τυχαίο βέβαια που η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ του αφιερώνει δισέλιδη συνέντευξη.

Εκ  μέρους των Αναγνωστών του για άλλη μια φορά το kefaloniapress συγχαίρει τον αγαπητό μας φίλο Διονύση Καμινάρη για τη δουλειά του και τις επιτυχίες του! Ευχόμαστε γρήγορα να φθάσει στο εκατομμύριο τους followers του!

√ Αναδημοσιεύουμε τη συνέντευξη-  Μπορείτε να την κατεβάσετε και εδω Συνέντευξη Διονύση Καμινάρη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις