IΘΑΚΗ: Δημότης ζητάει συγνώμη από πολιτικό για την άδικη διαμάχη σε βάρος του..

710

Η Ιθάκη στις δημοτικές εκλογές του 2014 έζησε ένα απίστευτο θρίλερ με καταγγελίες του δημότη Δημοσθένη Συρμής σε βάρος του υποψήφιου δημοτικού σύμβουλου Ιθάκης Χρήστου Σκληρού. Η Ιθάκη είχε σαστίστει γιατί ήξερε τον Χρήστο Σκληρό απο τη πολύχρονη θητεία του στη τοπική αυτοδιοίκηση και την ανιδιοτέλειά του. 

Σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, ο δημότης Δημοσθένης Σμυρνής είχε την εντιμότητα να ζητήσει συγνώμη απο τον Χρήστο Σκληρό  και ο Χρήστος είχε τη μεγαλοψυχία να τη δεχτεί παρά τα δύσκολα που είχε περάσει..  Συγχαρητήρια και στους δυο!

Διαβάστε τα μηνύματα που αντάλλαξαν δημόσια στα social media.

Έχω λάβει πολλά μηνύματα από φίλους σχετικά με τη διαμάχη με τον κ. Χρήστο Σκληρό!
Διευκρινίζω λοιπόν ότι κατά τη προεκλογική περίοδο των δημοτικών εκλογών του 2014, από δημοσιεύματά μου στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο οι αναγνώστες μου, κ. ίσως να αποκόμιζαν την εντύπωση ότι ο κ. Χρήστος Σκληρός 1) ενέχονταν σε πιθανή απώλεια 5.000.000 δραχμών από το κεφάλαιο του κληροδοτήματος του αείμνηστου Δημοσθένη Συρμή και 2) ότι κατήγγειλε συστηματικά όλα τα δημοτικά έργα.

Με τη πάροδο του χρόνου και την καλύτερη έρευνα που έκανα, διαπίστωσα ότι τα παραπάνω ήταν ανυπόστατα. Καμία τέτοια εμπλοκή του Χρήστου Σκληρού δεν προκύπτει στα δύο αυτά ζητήματα. Αντιθέτως προκύπτει ότι κατά τη θητεία του ως Προέδρου του Δ.Σ Δήμου Ιθάκης, το θέμα του γηροκομείου προχώρησε, όπως ήδη έγραψα, με τη σύνταξη της μελέτης και τον αποχαρακτηρισμό του Δημοτικού Σχολείου στο Βουνάκι για την ανέγερση του Ξενώνα Ηλικιωμένων. Όπως όφειλα, ζήτησα συγγνώμη από το Χρήστο το Σκληρό ο οποίος και την αποδέχθηκε.

Έτσι η διαμάχη έληξε με φιλικότατο τρόπο.

Ζούμε σε ένα μικρό τόπο όπου έχει ανάγκη ο ένας τον άλλο και δη σήμερα όπου το κράτος μας επιτίθεται από όλες τις πλευρές. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εχθρότητες, και όπου αυτές δημιουργούνται ας τις μετατρέψουμε σε φιλία και αγάπη!

Δημοσθένης Συρμής

Η απάντηση του Χρήστου Σκληρού:

Κύριε Συρμή ,

συμφωνώ με το νόημα της τελευταίας παραγράφου του κειμένου σου, γι αυτό άλλωστε αποδέχθηκα και τη συγγνώμη σου. Η ιστορία αυτή ας γίνει μάθημα σε όσους εύκολα και αβασάνιστα αρθρώνουν λόγο συκοφαντικό σε βάρος άλλων, χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση. Στην πολιτική ΔΕΝ είναι όλοι κλέφτες ή απατεώνες.

Υπάρχουν και αυτοί -και είναι οι περισσότεροι- που τη βλέπουν σαν μεράκι και διάθεση προσφοράς. Στη δική μου λοιπόν 30χρονη πολιτική διαδρομή δεν υπάρχουν σκιές γιατί απλά πορεύτηκα με ειλικρίνεια και καθαρό τρόπο ζωής. Χαίρομαι που το διαπιστώνεις κι εσύ.

Χρήστος Σκληρός

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις