Η  Kota Eberhardt φοράει Dior και φωτογραφίζεται στο Αργοστόλι!

  Την Κυριακή των Βαίων εφέτος, στους δρόμους του Αργοστολιού έγινε μια συναρπαστική φωτογράφιση με μοντέλο την πρωτοεμφανιζόμενη ηθοποιό KOTA EBERHARDT και ένα εκπληκτικό επιτελείο στο οποίο συμμετείχε και η δική μας Νικολέτα Καββαδία! (κλικ εδω).

Το επιτελείο  ταξίδεψε στο νησί μας για τη φωτογράφιση από Νέα Υόρκη και Λονδίνο.

Φωτογράφος ήταν ο street photographer DANIEL ARNOLD. Fashion editor της φωτογράφησης ήταν η αρχισυντάκτρια και ιδιοκτήτρια του περιοδικού 10Magazine, SOPHIA NEOPHITOU, η οποία επισκέπτεται το νησί μας για της καλοκαιρινές της διακοπές εδώ και 15 χρόνια, ενώ διατηρεί σπίτι στην βόρεια Κεφαλονιά.

Η φωτογράφιση έγινε για με αφορμή τη συνέντευξη του περιοδικού 10Magazine της σχεδιάστριας του οίκου μόδας Christian Dior, Maria Grazia Chiuri, ρούχα τα οποία φόραγε η Κότα και δημοσιεύτηκε στο τεύχος 61. ( Δείτε εδω το αφιέρωμα στο Αργοστόλι στην On line εκδοση του περιοδικού)

Σήμερα, η Νικολέττα Καββαδία μέσα από το blog της (δες εδω) μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε φωτογραφίες από τα παρασκήνια της φωτογράφισης με την KOTA EBERHARDT και τον DANIEL ARNOLD.

Το Αργοστόλι λοιπόν ανάμεσα στις πόλεις που μπορούν να φιλοξενήσουν και φωτογραφίσεις αξιώσεων!

Γράφει –μεταξύ άλλων – για εκείνη την ημέρα η Νικολέτα: «συναντήσαμε νέους ανθρώπους, ντόπιους ή ξένους, μιλήσαμε με κάποιους από αυτούς, ανταλλάξαμε επικοινωνία με κάποιους άλλους, πέσαμε σε παιδικά γενέθλια, προσευχηθήκαμε και στην Ορθόδοξη και την Καθολική εκκλησία (ήταν η Κυριακή των Βαίων) , ταΐσαμε γατούλες , γευματίσαμε με μια γοητευτική κυρία και η Κότα φωτογραφήθηκε με Κεφαλονίτες».

Να επισημάνουμε ότι αυτή η σπουδαία  πρωτοβουλία σίγουρα είναι από το “χεράκι” της Σοφίας Νεοφύτου , ιδιοκτήτριας του περιοδικού και λάτρη του νησιού μας και την ευχαριστούμε θερμά για αυτό!

Δείτε τις  φωτογραφίες και το video από το παρασκήνιο της φωτογράφισης μόδας της KOTA EBERHARDT, στη πόλη του Αργοστολίου .

Πηγή: https://nicolettakavvadia.blogspot.com

Οι φωτογραφίες απο το παρασκήνιο της φωτογράφησης:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις