Αναδημοσιεύουμε από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook του Διονύση Περδίκη

Βασίλης Ρουχωτάς, πρόεδρος Γηροκομείου 2014- Λίγες μέρες μετά το σεισμό

Αυτή την ανάρτηση την είχα ανεβάσει πριν 4 χρόνια, βλέποντας τις χθεσινές φανφάρες για το Γηροκομείο, και ανθρώπους που δεν έβαλαν ένα λιθαράκι γι’ αυτό το έργο αναρωτιέμαι: Που ήταν ο εικονιζόμενος? Που ήταν η εταιρεία που δώρησε τα προκάτ που στεγάζονταν 4 χρόνια η ηλικιωμένοι?

Για να μην πω για τα υπόλοιπα Αργοστολιώτικα που είδα…..

(Και για όποιον δεν ξέρει, η φώτο είναι μετά τους σεισμούς του 2014 πάνω στην στέγη του κατεστραμμένου Γηροκομείου)

<<Ποιοι άραγε θέλουν να φάνε τον Ρουχωτά από το γηροκομείο????

Ποιοι δεν αντέχουν ούτε την εικόνα του???? αυτή, πάνω στην στέγη σαν εργάτης, για να προσφέρει αφιλοκερδώς στους συνανθρώπους του????? Τα συμπεράσματα δικά σας….

Μία επισήμανση μόνο, το Ληξούρι είναι μικρό, και το τι έχει προσφέρει ο καθένας, ειδικά αφιλοκερδώς….. είναι γνωστό…. τα υπόλοιπα εν καιρό!!!!

√ kefaloniapress : Μία σύμπτωση! σαν σημερα, 5 Σεπτεμβρίου 2014 κάναμε ρεπορταζ στο Γηροκομείο Ληξουρίου, ήταν οι πρώτες ημέρες που είχαν εγκατασταθεί οι τρόφιμοι στα προκάτ κτίρια. Πήγαμε απόγευμα και ο τότε πρόεδρός του Βασίλης Ρουχωτάς μας ξενάγησε όλος περηφάνεια που κατάφερε να βάλει ένα κεραμίδι πάνω απο τα κεφάλια των γερόντων.. χάρη στη δωρεά της εταιρίας GLASSART. Mάλλον ξεχάστηκαν και αυτοί απο την φανφάρα.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις