ΠΑΥΛΟΣ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ : O Kεφαλονίτης πρίγκιπας ετοιμος να καταχτήσει τον Δήμο Αθηναίων!

1506

Αναδημοσιευουμε απο το https://thecaller.gr άρθρο της Ειρήνης Αρβανίτη , για τον συμπατριώτη μας Παύλο Γερουλάνο ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις τον Δήμο Αθηναίων. Του ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία! 

Παύλος Γερουλάνος: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων σε ρόλο μπαμπά, ξεναγού στο Μουσείο Μπενάκη, ενώ μας μυεί στη ροκ μουσική σκηνή

 Τον αποκαλούν gentleman της πολιτικής. Κάνοντας μια βόλτα μαζί του στην Αθήνα τότε σίγουρα θα διακρίνετε την ευγένειά του ενώ ταυτόχρονα θα εκπλαγείτε από την αμεσότητα και την απλότητά του. Είναι αυτή η… αύρα του Παύλου Γερουλάνου που κάνει τον περιπτερά να ξεπηδήσει με χαρά από την καρέκλα του για να τον χαιρετήσει και την κυρία στην Οδό Αθηνάς, να του ζητά να μεταφέρει τα χαιρετίσματά της, σε μια από τις αδελφές του.

Ειρηνη Αρβανιτη

ΓΡΑΦΕΙ Η Ειρηνη Αρβανιτη

Τον γνωρίζουμε ως υπουργό, τον παρακολουθούμε τους τελευταίους μήνες που περιοδεύει σε κάθε τετραγωνικό μέτρο  της Αθήνας, μιας και διεκδικεί τη Δημαρχία. Όμως ήρθε η ώρα να τον δούμε και σε πιο προσωπικές στιγμές της καθημερινότητάς του. Με τη σύζυγο του, τις κόρες του, την ώρα που ξεναγεί τους φίλους του στο Μουσείο Μπενάκη ενώ μοιράζεται μαζί μας τον συλλεκτικό του άλμπουμ από εισιτήρια ροκ συναυλιών στις οποίες έχει παρακολουθήσει.

Την σύζυγό του τη γνώρισε κατά τη διάρκεια των σπουδών του, στην Αμερική. Όπως έχει εκμυστηρευτεί σε φίλους του, την ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την είδε καθώς δεν είχε ξανά αντικρίσει μια τέτοια ομορφιά. Η Λάρα κατάγεται από την Συρία και μαζί με τον Παύλο Γερουλάνο έχουν αποκτήσει δυο κόρες την Τατιάνα και την Αλεξάνδρα.

Οι κόρες τους τον θεωρούν αυστηρό- αν και ο ίδιος έχει άλλη άποψη, του κάνουν συχνά παρατηρήσεις για τα προβλήματα της Αθήνας και λέγεται ότι θέλησε να κατέβει υποψήφιος Δήμαρχος όταν «έπιασε» τον εαυτό του να τους λέει: «μην πάτε εκεί, ούτε εκεί». Θέλει, λοιπόν, να κάνει ό,τι μπορεί για να αγαπήσουν τόσο οι κόρες του όσο και οι Αθηναίοι, την πόλη τους. Λατρεμένη περίοδο της οικογένειας; Το καλοκαίρι!

Είναι γνωστοί οι δεσμοί της οικογένειάς Γερουλάνου με το Μουσείο Μπενάκη. Η μητέρα του υπήρξε Πρόεδρος του Μουσείου Μπενάκη ενώ του ίδιου του αρέσει να ξεναγεί φίλους που έρχονται από το εξωτερικό ώστε να τους συστήσει τον Ελληνικό Πολιτισμό καθώς θέλει να δημιουργεί δίκτυα φίλων του Ελληνικού Πολιτισμού.

Μια από τις αγαπημένες του καθημερινές συνήθειες είναι η μετακίνησή του με ταξί. Κάθεται πάντα μπροστά γιατί θέλει να συνομιλεί με τον οδηγό καθώς θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να μιλά με ανθρώπους που διαθέτουν μια σοφία, πιάνουν τον παλμό της εποχής και μεταφέρουν πράγματα για τα οποία μπορεί να μην έχεις ακούσει ποτέ ξανά.

 

Άλλη μια αγαπημένη του συνήθεια είναι να ψωνίζει ο ίδιος για το σπίτι του. Φρούτα, λαχανικά, ξηρούς καρπούς και όλα αυτά σε λαϊκές αγορές της κάθε γειτονιάς της Αθήνας.

Ο Παύλος Γερουλάνος είναι ροκάς! Του αρέσει πολύ να πηγαίνει στο αγαπημένο του μαγαζί στου Ψυρρή και να ανακαλύπτει μουσικούς θησαυρούς από βινύλιο ενώ όπως μπορείτε να δείτε έχει δημιουργήσει το δικό του συλλεκτικό άλμπουμ με αποκόμματα εισιτήριων από συναυλίες που έχει πάει.

Το Παγκράτι είναι μια περιοχή που επισκέπτεται συχνά τόσο για έναν χαλαρό καφέ όσο και για να γευθεί τα αγαπημένα του σουβλάκια από τον «Έλβις».

Η επαφή με τους Αθηναίους δεν αποτελεί για τον Παύλο Γερουλάνο μια πολιτική αναγκαιότητα. Οι δράσεις δρόμου και οι Συναντήσεις που διοργανώνει με του Αθηναίους αποτελούν μια από τις ωραιότερες στιγμές της καθημερινότητάς του αφού μιλούν μαζί για λύσεις στα προβλήματα της γειτονιάς τους μιας και θεωρεί ότι οι καλύτερες ιδέες είναι αυτές των κατοίκων και των ανθρώπων που εργάζονται και επιχειρούν στην πόλη αυτή.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις