Με την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πατρών, η οποία δημοσιεύθηκε στην έκτακτη δημόσια συνεδρίασή του στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 και επικυρώθηκε το πρωί στις 27 Σεπτεμβρίου, λήγει υπέρ της Μίνας Γαβριελάτου η διεκδίκηση της μίας εκ των δύο εδρών του Ελειού Πρόννων του ψηφοδελτίου του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Μίνα Γαβριελάτου

Με την απόφαση αυτή η κα Γαβριελάτου κέρδισε δυο ψήφους και έχασε μία (από 448 πήγε στους 449), ο κ. Νίκος Κουρκουμέλης έχασε δύο ψήφους και κέρδισε μία (από 448 πήγε 447) και ο κ Γιώργος Θωμάς έχασε τρεις ψήφους (από 449 πήγε 446).

Δημοτικοί Σύμβουλοι λοιπόν στην Δημοτική Ενότητα του Ελειού Πρόννων από το ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου, είναι πλέον η πολιτικός μηχανικός Μίνα Γαβριελάτου και ο επιχειρηματίας Νίκος Κουρκουμέλης, με την Μίνα Γαβριελάτου να έχει τους περισσότερους σταυρους προτίμησης.

Αυτή η επιτυχία της κας Γαβριελάτου φέρνει άλλη μια γυναίκα στο δημοτικό συμβούλιο Αργοστολίου . Μαζί με την κυρία Κρυσταλία Μιχαλάτου, αντιδήμαρχο Λειβαθούς, η κα Μίνα Γαβριελάτου κάνουν την γυναικεία ομάδα όχι μόνο της παράταξής τους αλλά και του δημοτικού συμβουλίου.

Στην κα Γαβριελάτου ευχόμαστε Υγεία και  δημιουργική Θητεία στο δημοτικό συμβούλιου του νεοσύστατου δήμου Αρργοστολίου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις