H live συζήτηση με τον Ηλία Παπαγεωργόπουλο τον ήρωα ναυαγοσώστη του Μύρτου

1080

Ο Ηλίας Παπαγεωργίου , ετών 25 ζει και εργάζεται τον χειμώνα στην Πάτρα. Είναι ένα από εκείνα τα παιδιά που τα καλοκαίρια εργάζονται εποχικά στα τουριστικά νησιά συνδυάζοντας την εργασία με την καλοκαιρινή διασκέδαση.

Είναι ένα από εκείνα τα παιδιά που εύκολα τους έχουμε βάλει τις ταμπέλες «καλοπερασάκηδες», «αδιάφοροι για τα κοινά» , «μόνο για την πάρτη τους»..

Ο Ηλίας τίναξε στον αέρα αυτά τα στερεότυπα και τις ταμπέλες..

Χθες Παρασκευή ενώ είχε σχολάσει ενημερώθηκε ότι κάποιος κινδυνεύει χωρίς να είναι υποχρεωμένος  έφυγε από το σπίτι του βολίδα και πήγε στον Μύρτο να βοηθήσει..

Επεσε στο νερό , πήγε να πνιγεί αλλά δεν γύρισε πίσω.  Πήγε στη σημαδούρα που είχε απαγκιάσει ο κολυμβητής και έμεινε μαζί του έξι ώρες στο νερό για να τον εμψυχώνει μέχρι να έρθει το ελικόπτερο. Εξι ώρες αναμονή γραφειοκρατίας για να πάρει το οκ το ελικόπτερο..

Ακούστε πως περιγράφει την περιπέτειά του και πόσο αβίαστα δηλώνει “Θα το ξανακάνω αν χρειαστεί”!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Αργοστολιώτης της διασποράς 5/9/20 Όλοι αυτοί που για τη διασκέδασή τους ανεβαίνουν το χειμώνα στα βουνά και γκρεμοτσακίζονται ή κολυμπούν τη νύχτα και θαλασσοπνίγονται και κινητοποιούνται επίγειες και εναέριες δυνάμεις για να τους σώσουν(πολύ σωστά) θα πρέπει να πληρώνουν και το τίμημα της ανοησία τους με τον καταλογισμό σε βάρος τους από το κράτος του σχετικού κόστους της κινητοποίησης.Ευχαριστώ.

Comments are closed.