Dominique, ο Γάλλος ταξιδευτής που ερωτεύτηκε την Κεφαλονιά

1923

Ο έρωτας του Γάλλου Dominique Aandrieux  ξεκινησε πριν απο δυο χρονια οταν επισκέφτηκε την Κεφαλλονιά για καλοκαιρινές διακοπές .

Σαν γνήσιος Γάλλος λατρεύει την ποδηλασία ετσι ξεκίνησε το ταξίδι του ποδηλατώντας από το Μπορντό της Γαλλίας μέχρι την Κεφαλλονιά .

Ο Aandrieux λάτρης των ταξιδιών έχει επισκεφτεί πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο γνωρίζοντας διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς και αρκετά ελληνικά νησιά στο Αιγαίο όμως τον σαγήνευσε η μαγεία και η ηρεμία του τοπίου της Κεφαλλονιάς .

Μαγεμένος και ενθουσιασμένος αποφάσισε να έρθει για ημιμονιμη παραμονή 7 μηνών στο νησί μας προσδοκώντας κάποια στιγμή να μείνει μόνιμα .

Μας υποδέχθηκε στο σπίτι ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με ένα ζεστό χαμόγελο δείχνοντας πόσο ευτυχισμένος είναι που βρίσκεται στο νησί μας και ανυπομονεί να τελειώσουν οι επισκευές στο σκάφος που αγόρασε εδώ στην Κεφαλλονιά ώστε να μπορέσει να απολαύσει και τις υπέροχες απρόσιτες παραλίες του νησιού μας .

Μας υποσχέθηκε στο επόμενο ταξίδι του να μας φέρει ένα μπουκάλι κρασί απο τις παγκόσμιες φημισμένες ποικιλίες του Μπορντό και σαν γνώστης των ποιοτικών κρασιών σαν κάτοικος του Μπορντό μας ανέφερε την πολύ καλή ποιοτική εξέλιξη που έχουν τα Κεφαλλονίτικα άσπρα κρασιά τα τελευταία χρόνια .

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις