H διάσημη θαλαμηγός RΑHIL πέρασε σε Κεφαλονίτικα χέρια!

4183

H διάσημη θαλαμηγός RΑHIL πέρασε σε Κεφαλονίτικα χέρια!

Πριν λίγες μέρες σας παρουσιάσαμε μια από τις διάσημες θαλαμηγούς που ήρθαν εφέτος στην Κεφαλονιά, την Rahil , ιδιοκτηρίας του Ρώσου μεγιστάνα Arkady Romanovich Rotenberg. (Διάβασε εδω ).

Όμως ο ιδιοκτήτης πρόσφατα άλλαξε. Η Rahil πουλήθηκε από τον Arkady Romanovich Rotenberg   στον ομογενή Κεφαλονίτη με καταγωγή από Φισκάρδο Ερικ Βασιλάτο.  Στην αναζήτησή μας στα διεθνή site προβολής πωλήσεων θαλαμηγών βρήκαμε ότι η θαλαμηγός είχε βγει προς πώληση για το ποσόν των 22 εκατ. ευρώ.

Η Rahil είναι ένα σκάφος 54 μέτρων , ολοκαίνουργια , ναυπηγήθηκε το 2021 ελάχιστα χρησιμοποιήθηκε από τον πρώτο της ιδιοκτήτη , για να περάσει πριν λίγες ημέρες , στον Ερικ Βασιλάτο.

Ο συμπατριώτης μας είναι γνωστός στους επιχειρηματικούς κύκλους της Αμερικής κυρίως στο Σικάγο ως ένας απο τους ιδιοκτήτες της  Vivid Seats ,  η πώληση της απέφερε στον Ερικ Βασιλάτο πολλά εκατομμύρια δολλάρια.Σήμερα είναι ιδιοκτήτης της SkyΒox Capital, ενώ προσφέρει μεγάλο φιλανθρωπικό έργο (και στην Κεφαλονιά) μέσω του Ιδρύματος «Demetra and Eric Vassilatos». Λατρεύει το Φισκάρδο και την Κεφαλονιά, στο νησί μας ετέλεσε το γάμο του ,που άφησε εποχή, και εδω βάφτισε εφέτος το καλοκαίρι και το πρώτο του παιδί.

Στην οικογένεια του Ερικ Βασιλάτου ευχόμαστε Υγεία και απολαυστικές διακοπές με το νέο τους απόκτημα με όμορφες αναμνήσεις απο τις περιπλανήσεις τους.

Φωτογραφίες απο το εσωτερικό της θαλαμηγού

Η Rahil στην Κεφαλονιά, καλοκαίρι 2021

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις