Ο Ανδρέας Στυλιανόπουλος αποκλειστικός αντιπρόσωπος κορυφαίων εταιριών κρουαζιέρας, στην Κεφαλονιά

773

Χθες είχαμε τη χαρά και τη τιμή να συναντήσουμε στην υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου DISNEY MAGIC της DISNEY CRUISE LINE στον Αργοστόλι έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο τον CEO  του Navigator Travel & Tourist Serviceor, τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο.

Ο Navigator Travel & Tourist Service , ιδρύθηκε το 1962 από τον Αναστάσιο Στυλιανόπουλο και αποτελεί τον πλέον εξειδικευμένο οργανισμό στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας και ταυτόχρονα κορυφαίο tour operator εισερχόμενου τουρισμού με υψηλή τεχνογνωσία στην απόλυτη εξυπηρέτηση του σύγχρονου ταξιδιώτη.

 

 

Το Navigator εμπιστεύονται κορυφαίοι  πρωταγωνιστές της παγκόσμιας βιομηχανίας της κρουαζιέρας. Έτσι σήμερα, με επικεφαλής τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, ο Navigator είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος marketing και πωλήσεων σε Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία των εταιριών Royal Caribbean International, Celebrity Cruises και Azamara Club Cruises και στρατηγικός συνεργάτης των Crystal Cruises, Oceania Cruises, Silversea Cruises, Paul Gauguin Cruises, Lueftner Cruises, A-Rosa Cruises, Ponant, Cruceros Australis,Oceanwide Expeditions, Sea Cloud Cruises, SeaDream Yacht Club,Variety Cruises, Viking Cruises, Volga Dream Cruises και Disneyland Cruise Line.

Η χθεσινή ευχάριστη αναστάτωση στο λιμάνι των κρουαζιερόπλοιων στο Αργοστόλι δεν μας άφησε περιθώριο για μεγάλη συζήτηση μαζί του , αλλά δεν χάσαμε την ευκαιρία έστω για μια δήλωση.

Ο κύριος Ηλιόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του Disney Μagic στην Κεφαλλονιά και δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την επανεκκίνηση και την δυναμική της κρουαζιέρας  στην Ελλάδα ύστερα από τα δύο χρόνια της πανδημίας , ευελπιστεί δε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη με  περισσότερες αφίξεις σε όλη την Ελλάδα.

ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ

Οι φωτογταφίες είναι κατά την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου  DISNEY MAGIC στο Αργοστόλι στις 21/6/2022

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις