Ο Μιχάλης Μοσχόπουλος με καταγωγή από το Ληξούρι ο οποίος υπηρέτησε στην Κεφαλονιά αρκετά χρόνια, ανακαλύψαμε ότι είναι ένας από τους «Φύλακες» του δάσους του Σειχ Σου της Θεσσαλονίκης.

Το δάσος του Σείχ Σου είναι ο πνεύμονας της Θεσσαλονίκης που πλήττεται κάθε χρόνο από εμπρησμούς. Για την προστασία του έχουν εγκατασταθεί κάμερες αλλά και ειδική ομάδα πυροσβεστών που οι Θεσσαλονικείς με θαυμασμό και αγάπη ονόμασαν «Φύλακες του Σέιχ Σου».

ΥπαρχιΠυροσβέστης Μιχάλης Μοσχόπουλος

Ανάμεσά τους είναι και ένας δικός μας άνθρωπος, ο ΥπαρχιΠυροσβέστης Μιχάλης Μοσχόπουλος. Ο Μιχάλης υπηρετεί στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Θεσσαλονίκης , στην ομάδα «Θησέας» του σώματος. Η ομάδα Θησέας αποκαλείται και «οι μηχανές της Πυρσβεστικής» για την σύμπνοια και την αποτελεσματικότητα της δράσης της.

Ακούστε τους:

ΥπαρχιΠυροσβέστης Μιχάλης Μοσχόπουλος.

Πάντα πρώτος στη φωτιά ο ΥπαρχιΠυροσβέστης Μιχάλης Μοσχόπουλος, στην Κεφαλονιά τον είχαμε γνωρίσει να δρα ως ακούραστο μέλος του Πεζοπόρου Τμήματος. Ακολούθησαν μεταθέσεις και προαγωγές μέχρι που χθές τον είδαμε τυχαία στο ρεπορταζ της ΕΡΤ.

Εκ μέρους των Αναγνωστών μας , του ευχόμαστε Καλή Δύναμη στα καθήκοντά του, να προσέχει και την προσωπική του ασφάλεια και να έχει την επαγγελματική εξέλιξη που ονειρεύεται.

Ε.Χ.

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις