Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφουμε για τον συμπατριώτη μας Μιχάλη Μοσχόπουλο ο οποίος τα τελευταία χρόνια υπηρετεί ως Υπαρχιπυροσβεστης στη Θεσσαλονίκη, στην επίλεκτη ομάδα με μηχανές, “ΘΗΣΕΑΣ”.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ – ΟΜΑΔΑ “ΘΗΣΕΑΣ” ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σήμερα μάθαμε ότι ο Μιχάλης είναι σε ετοιμότητα μαζί με άλλους 8 Πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης, EINAI ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ για να ταξιδέψουν οδικώς προς τη σεισμόπληκτη περιοχή της Τουρκίας προκειμένου να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους άλλους 15 συναδέλφους τους που ήδη έφυγαν με C 130 σήμερα Τετάρτη πρωί. Αναμένουν εντολές για την έναρξη της αποστολής.

ΥπαρχιΠυροσβέστης Μιχάλης Μοσχόπουλος.

Οι σκέψεις όλων στην Κεφαλονιά είναι στις καταστροφές στη Τουρκία και τη Συρία, οι μνήμες των δικών μας καταστροφών επανέρχονται..

Εϊναι τιμή για το νησί μας που ένας Κεφαλονίτης, ένας Ληξουριώτης ο Υπαρχιπυροσβεστης Μιχάλης Μοσχόπουλος , θα μας εκπροσωπήσει σε αυτή την αποστολή σωτηρίας.

ΥπαρχιΠυροσβέστης Μιχάλης Μοσχόπουλος

Εκ μέρους και των Αναγνωστών μας ευχόμαστε στον αγαπημένο μας φίλο Μιχάλη , και σε όλες τις διασωστικές δυνάμεις που αγωνίζονται στις δυο χώρες, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και σε αυτή την αποστολή.

Να προσέχετε!

Kefaloniapress

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Σχόλιο

  1. Λεβέντη μου, να σε έχει καλά Ο Άγιος Γεράσιμος, να προσέχεις εσύ και όλα τα παιδιά ή μάνα σου, είμαστε υπερήφανη για σένα.

Comments are closed.