Η Μαριέττα Χρουσαλά με τον εφοπλιστή σύζυγό της στο Αργοστόλι

14410

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ :ΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ 

Σε γνωστό εστιατόριο   στην κεντρική πλατεία  του Αργοστολίου  εθεάθη σήμερα το βράδυ  η παρουσιάστρια και μοντέλο, Μαριέττα Χρουσαλά, συνοδευόμενη. απο  το σύζυγο της εφοπλιστή Λέων Πατίτσα και τα παιδιά τους.

Ο γνωστός εφοπλιστής έφτασε αργά το απόγευμα  οικογενειακώς στο Αργοστόλι  με την θαλαμηγό του BLISS  που   ελλιμενίστηκε στο λιμάνι των κρουαζιερόπλοιων .

Ο Λέων Πατίτσας είναι Έλληνας εφοπλιστής, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της ναυτιλιακής εταιρίας Atlas Maritime.

Γεννηθηκε τον Φεβρουάριο του 1976 στο Λονδίνο.και ειναι γιος του εφοπλιστή Σπυρίδωνα Πατίτσα και της Μαριγώς Λαιμού-Πατίτσα, η οποία ήταν κόρη του καπετάνιου Λέοντα Σ. Λαιμού,  εχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Φιλήμωνα.

Φοίτησε στην Σχολή Μωραΐτη, ένα ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα και σπουδασε μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Ταφτς της Βοστώνης.και απέκτησε Μάστερ Επιστημών από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασσαχουσέτης.

Στις 5 Ιουνίου 2010, ο Πατίτσας νυμφεύτηκε την παρουσιάστρια και μοντέλο, Μαριέττα Χρουσαλά, με την οποία είχε δεσμό από το 2006 και αποκτήσε  μαζί της τρία παιδιά: την Μάργκω τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο .  Η οικογένεια ζεί και εργάζεται μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις