ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Στην Κεφαλονιά ο Τζέφ Μπέζος με δυο θαλαμηγούς!!!

4540
ΠΗΓΗ https://www.tmz.com

Από νωρίς το καλοκαίρι ο Τζεφ Μπέζος έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές διακοπές του στην Ελλάδα με τη θαλαμηγό του KORU μήκους 175μ και κόστους 250 εκατ. λιρών! Μαζί του η συζυγός του Lauren Sanchez.

ΠΗΓΗ https://www.tmz.com (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Η ΚORU είναι το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου και είναι φτιαγμένο με τη τέχνη των Maori.

Το όνομα KORU προέρχεται από τη λέξη Māori που σημαίνει “βρόχος ή σπείρα” και συμβολίζει τη νέα ζωή, την ανάπτυξη, τη δύναμη και την ειρήνη στην τέχνη τους. Η αναφορά στο σπειροειδές σχήμα αντιπροσωπεύει τη συνεχή κίνηση και την επιστροφή στο σημείο προέλευσης.

Η θαλαμηγός KORU του Τζεφ Μπέζος στην Κεφαλονιά. Φωτογραφια Sklavounos Pavlos

Ο συμβολισμός αυτός έχει υιοθετηθεί από τον ίδιο τον Bezos σε μια ανάρτηση στο Instagram, τονίζοντας τις έννοιες της ανάπτυξης, της ανανέωσης, της αναγέννησης και της ενσυνειδητότητας. Translated with DeepL.com

To ωραίο με τον Τζεφ και την KORU είναι ότι συνοδεύεται απο μια μικρότερη θαλαμηγό μόλις 75μέτρα και αξίας 75εκατ. λιρών. Κανείς δεν ξέρει σε ποιό απο τα δυο βρίσκεται ο Μπέζος προφανώς για λόγους ασφαλείας. Για λόγους ασφαλείας επίσης δεν εμφανίζεται στο σύστημα η KORU πολυ συχνά.

Το συνοδευτικό διαθέτει και ελικοδρόμιο με ελικόπτερο.

Δείτε προσεκτικά και θα διαπιστώσετε οτι κουβαλάει όλο τον εξοπλισμό για θαλάσσιες διακοπές καθώς και ένα tender.

Τέλος πάντων,  απο τις κινήσεις του ο Τζέφ Μπέζος και η παρέα του φαίνονται ενθουσιασμένοι απο την Κεφαλονιά καθώς παραμένουν για μέρες στο νησί μας με μια μικρή διακοπή για προσκήνυμα στον Σκορπιό.

kefaloniapress

 

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!