Επί μια 10ετία η Μαρίνα Πατούλη είναι εκπαιδευτικός στην Κεφαλονιά αλλά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ!

106361

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στην κυρία Πατούλη και τη σχέση της με την Κεφαλονιά. Εδώ και 10 περίπου χρόνια η κυρία Πατούλη (Μαρίνα Σταυράκη , αυτό είναι το πατρικό της όνομα και με αυτό είναι διορισμένη), είναι καθηγήτρια Φιλόλογος στο ΕΠΑΛ Λάσσης στο Αργοστόλι. Ουδέποτε όμως έχει εμφανιστεί ,ούτε και που θα ξέρει κατά που πέφτει.

Η πραγματική δουλειά της κυρίας Μαρίνας Πατούλη είναι στην Κεφαλονιά, τι κάνει στην Μύκονο;

Κάθε χρόνο η χρυσοσκονισμένη περσόνα καταφέρνει να παίρνει απόσπαση από την Κεφαλονιά προς κάποιο ιδιαίτερο γραφείο Υπουργείου. Ο φετινός διορισμός της είναι ως ειδική συνεργάτης στο ιδιαίτερο γραφείο του Υφ/γου Εσωτερικών Αθ. Μπαλέρμπα.

Δείτε όμως πως έχει το θέμα με την αμοιβή της.

Η κυρία Σταυράκη πληρώνεται κανονικά ως εκπαιδευτικός περίπου 1.300 ευρώ κάθε μήνα και τα δώρα της και τα επιδόματά της και τα όλα της.. Επειδή όμως δεν ασκεί τα καθήκοντά της στο ΕΠΑΛ Αργοστολίου το Υπουργείο Παιδείας αναγκαστικά προσλαμβάνει κάθε χρόνο αναπληρωτή καθηγητή για τη θέση της. Άρα το Υπουργείο Παιδείας επιβαρύνεται διπλά απο τη μανία της κυρίας Μαρίνας να υπηρετεί μόνο σε Υπουργεία σε ανώτατα κλιμάκια και όχι με το “πτωχό ΕΠΑΛ Αργοστολίου”..

Ορίστε η νέα απόσπασή της

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

4 Σχόλια

  1. Αν κάποιος δεν έχει υπηρετήσει την οργανική του, μπορεί να μονιμοποιηθεί; Δεν πρέπει να έχει διετή ευδόκιμη υπηρεσία, αλλιώς… ; Κάποιος που δεν έχει μπει σε τάξη, πώς αξιολογήθηκε κ μονιμοποιήθηκε; Επιτρέπεται; Σε ό,τι αφορά άλλες υπηρεσίες, γνωρίζω πως αν δεν μονιμοποιηθεί κάποιος, δεν μπορεί να πάρει απόσπαση, μόνο άδεια άνευ αποδοχών. Στην περίπτωση που αναφέρετε, τι ισχύει;

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!