Όπως κάθε καλοκαίρι το ζεύγος Annette και Παύλου Παπαδάτου φιλοξένησαν στο σπίτι τους στον Άγιο Κωνσταντίνο πολλούς επώνυμους φίλους και φίλες εξ Αθηνών και όχι μόνο.

Πολλοί εξ αυτών κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης καθώς και ευρωβουλευτές. Ο Παύλος στην τακτική αρθρογραφία του μπορεί να κρίνει αυστηρά την κυβέρνηση αλλά η φιλία του με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη παραμένει στενή και αδιάρρηκτη. O ίδιος εξάλλου ισχυρίζεται ότι δεν κρίνει αλλά συμβουλεύει…

Χθες Σάββατο βράδυ, η Annette και ο Παύλος, όπως κάθε χρόνο, έκαναν μία υπέροχη αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή βεγγέρα φίλων στο Κτήμα τους στον Αγιο Κωνσταντίνο.

Περιττό να μιλήσουμε για τα μοναδικά εδέσματα και τη φιλοξενία της οικοδέσποινας Annette η οποία μας είπε ότι θα ήθελε να είχε καλέσει 200-300 γνωστούς και φίλους αλλά είναι πρακτικά αδύνατο γιατί δεν έβρισκε ούτε σερβιτόρους.

Πάντως οι καλεσμένοι ήταν πολλοί, μεταξύ των άλλων διακρίναμε τον γνωστό σε όλους μας ψυχίατρο και αντιπεριφερειάρχη Αττικής Θάνο Ασκητή μετά της συζύγου του Δανάης, τον Στέφανο Βεργωτή με την σύζυγό του Εβίτα, τον γιατρό Πανίτσα Θανάση με την σύζυγό του Μαρία Μεταξά, την υπέροχη σοπράνο κόρη τους Ολγιάννα, τον επιχειρηματία Παναγή Βουτσινά με την σύζυγό του Μαρία, τον δικηγόρο Γιάννη Μπουρπούλη με την σύζυγό τκαι τις δυο κόρες τους, τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Αλέξανδρο Παντελιό με την σύζυγό του Σπυριδούλα Βαβάση,τον δημοτικό σύμβουλο Διονύση Τρωιάννο με την σύζυγό του Δήμητρα, την Αντιπεριφαρειάρχη Ιονίων νήσων Ελένη Παπαναστασάτου, τον τραπεζίτη Παναγή Μαρκάτο με την κόρη του και τον γαμπρό του και φυσικά στο κεντρικό τραπέζι ο μαέστρος Βασίλης Καλογηράς με το Μάκη Βερονίκη, τον Γεράσιμο Παγουλάτο, τον Σπύρο Αυγουστάτο και την μοναδική σοπράνο Ολγιαννη Πανίτσα (εγγονή της αγαπημένης αείμνηστης Κυρίας Μεταξά).

Το ζεύγος Annette και Παύλος Παπαδάτος είναι πάντοτε τέλειοι οικοδεσπότες φροντίζοντας τους καλεσμένους τους έως την τελευταία λεπτομέρεια. Το περιβάλλον μοναδικό με θέα το φωτισμένο Αργοστόλι και τις θαλαμηγούς στον κόλπο.

Χθες με την τελευταία βεγγέρα του Αυγούστου, η Annette και ο Παύλος αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι με τους φίλους του σε μια βραδιά αφθονίας αγαθών, θετικών συναισθημάτων και μουσικής. Καντάδες, αλλά και τραγούδια , Χατζηδάκι , Θεοδωράκη με την υπέροχη φωνή της Ολγιάννας.

Το ζεύγος Παπαδάτου αναχωρεί τις επόμενες ημέρες για Αθήνα αλλά δεν τελείωσε ακόμα το καλοκαίρι.. Ο δροσερός Σεπτέμβρης θα τους φέρει πίσω στο Κτήμα τους.

Ελένη Δ. Χιόνη

Μπορείτε να ακούσετε περισσότερα τραγούδια της βραδιάς στη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/kefaloniapress.gr/live_videos

===

Κεφαλονίτικη βεγγέρα χωρίς το “παραπότζι” δεν γίνεται!!

Τα videos είναι ανεπεξέργαστα, μεταδόθηκαν Live από το facebook του Kefaloniapress

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!