Με τη Βικτώρια.. ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ της Ανανέωσης και της προόδου!

694

Σε κάθε εκλογική διαδικασία υπάρχουν νέοι άνθρωποι, με όραμα, στόχους, εντιμότητα και προπάντων αγάπη για τον τόπο τους, που όντως μπορούν να βοηθήσουν.

Θα τους βρείτε σε αρκετούς συνδυασμούς. Εμένα θα με βρείτε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ του Γιάννη Τρεπεκλή.

Με ήθος και όραμα, με συνέπεια στην απόφαση που πήρα πριν 4 χρόνια να προσφέρω στο τόπο μου, με ευλαβική προσήλωση στη πολιτική ως λειτούργημα και με συνέπεια στην απόφαση μου να προσφέρω στο τόπο μου σας καλώ ολους να στηρίξετε την πρσπαθεια μου και στις 8 του Οκτώβρη να βαδίσουμε μαζί σε μια νέα εποχή για τα νησιά μας.
Την Ιόνια Εποχή!

#Με_Την_Βικτώρια
#Εκλογές_Περιφέρεια_2023
#Ιόνια_Εποχή

Σύντομο βιογραφικό

Η Βικτωρία Αλεξανδράτου κατάγεται από τη Κεφαλονιά και είναι Διπλωματούχος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά και την διοίκηση επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Seattle/Washington της Αμερικής.

Το 1997 ίδρυσε την τεχνική εταιρεία WRE AE, η οποία για 27 χρόνια, μέχρι και σήμερα, λειτουργεί με απόλυτη οικονομική σταθερότητα στο κλάδο των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Αποτελεί την πρώτη και μοναδική αυτοδημιούργητη επιχειρηματία στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα.

Αυτή η σταθερή, μακροχρόνια πορεία, η επιτυχία και η αφοσίωση της έχουν αναγνωριστεί διεθνώς. Ως πρώτη Ελληνίδα τιμήθηκε το 2007 για τη πρωτοβουλία της στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής με το βραβείο EUROPEAN SOLAR PRIΖE, από το Πανευρωπαϊκό οργανισμό EUROSOLAR. Μια μεγάλη τιμή της απονεμήθηκε φέτος στο Abu Dhabi, στα πλαίσια της διεθνούς εβδομάδας βιωσιμότητας ADSW2023, με το βραβείο WORLD CLEANTECH AWARD, στη ιδική κατηγορία «Special Life-time Achievement Award 2023».

Η Βικτωρία Αλεξανδράτου είναι πολύτιμη προσκεκλημένη, συντονίστρια και ομιλήτρια σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια.

Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2000, ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτροπαραγωγών από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΕΣΗΑΠΕ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τον Ιούνιο του 2022 εκλέγεται πρώτη Αντιπρόεδρος του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις