Από τις 15 Μαρτίου του 2016 σας είχαμε ενημερώσει για την απόφαση της εταιρείας Cunard να προγραμματίσει για την φετινή χρονιά 3 προσεγγίσεις στο λιμάνι του Αργοστολίου με το κρουαζιερόπλοιο της Queen Victoria(Διαβάστε το σχετικό μας άρθρο εδώ).

Πράγματι με αφετηρία το λιμάνι του Πειραιά και μέχρι τον τελικό του προορισμό που είναι η Βενετία το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφτεί ως ενδιάμεσο σταθμό σήμερα το νησί μας όπου αναμένεται να προσεγγίσει στο μπαστούνι νωρίς το πρωί ενώ θα αναχωρήσει αργά το βράδυ μεταφέροντας περίπου 3.000 άτομα μαζί με το πλήρωμα.

Συνεπώς αναμένεται το Αργοστόλι να γεμίσει με κόσμο ο οποίος μάλιστα θα έχει αρκετές ώρες στη διάθεση του να απολαύσει τις ομορφιές της Κεφαλονιάς και να επισκεφτεί τα μαγαζιά της πόλης.

Επόμενες προγραμματισμένες αφίξεις είναι στις 4 Σεπτεμβρίου και ένα μήνα αργότερα στις 4 Οκτωβρίου.

Ένα ακόμα άρθρο μας από το χώρο της κρουαζιέρας επιβεβαιώνεται σήμερα με τον καλύτερο τρόπο δίνοντας απαντήσεις σε αρκετούς “ειδήμονες” τους οποίους η πραγματικότητα για μία ακόμα φορά τους διαψεύδει…….και τους δείχνει ότι τα γραφόμενα μας δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση καθώς στηρίζονται σε ακριβή στοιχεία μέσα από τις ίδιες τις εταιρείες…..

Αυτό που γράφαμε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο αποτελεί σήμερα μια όμορφη και θετική εξέλιξη για την τοπική μας οικονομία…..

Ακόμα αναμένουμε ουσιαστικές και αποτελεσματικές πρωτοβουλίες από τους διαχειριστές της τουριστικής πολιτικής της Κεφαλονιάς…..πέρα από τα αμέτρητα , δαπανηρά και ανούσια περιπλανητικά ταξίδια σε ολόκληρο τον πλανήτη σε ρόλο Τεντέν…………..!!!!

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις