Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η αεροπορική εταιρεία Alitalia σχεδιάζει για το φετινό καλοκαίρι την έναρξη νέων πτήσεων από το αεροδρόμιο Λινάτε του Μιλάνου προς τη Ζάκυνθο και το Άκτιο.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι οι πτήσεις θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του Αυγούστου όπως άλλωστε συμβαίνει με τους περισσότερους ελληνικούς προορισμούς.

 

-Προς τη Ζάκυνθο από τις 3 έως τις 28 Αυγούστου τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη και Παρασκευή.

 

-Προς το Άκτιο(Λευκάδα/Πρέβεζα) από τις 3 έως τις 31 Αυγούστου πέντε πτήσεις την εβδομάδα κάθε Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη , Πέμπτη , Παρασκευή και Σάββατο.

 

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτά είναι δικά μας στοιχεία καθώς το επίσημο πρόγραμμα δεν έχει δημοσιευθεί ακόμα κάτι που θα γίνει το επόμενο χρονικό διάστημα και επομένως τότε θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για και κατά πόσο θα ισχύουν οι ημέρες των πτήσεων προς τους δύο παραπάνω προορισμούς.

Επίσης από το Λινάτε θα υπάρχει σύνδεση και προς την Κέρκυρα προς την οποία από την 1η έως τις 29 Αυγούστου η Alitalia θα εκτελεί δύο πτήσεις την εβδομάδα κάθε Πέμπτη και Σάββατο(AZ724/725).

 

 

Ας ελπίσουμε όλα να κυλήσουν ομαλά και να μην προκύψουν ακυρώσεις ή αλλαγές στον προγραμματισμό της εταιρείας εξαιτίας των θεμάτων της δημόσιας υγείας που υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στην Ιταλία.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις